HomeKapcsolat9 flörtölős üzenet váltás, ami tényleg megtörtént a valóságban.

9 flörtölős üzenet váltás, ami tényleg megtörtént a valóságban.

A mai világban a fiatalok sajnos már csak online tudnak egymással ismerkedni, ami sokkal bonyolultabb, mint amilyennek hangzik. Régen az emberek a barátaikkal eljártak szórakozni, beültek egy kávéra, italra és jókat beszélgettek. Az ilyen helyeken általában ha akarta az illető, ha nem ismeretlen emberekkel is megismerkedhetett, majd szép lassan elkezdtek kibontakozni. Nos, ilyen sajnos nincs, mert a neten sokkal egyszerűbb valakit lekoppintani, mint a valóságban. A legegyszerűbb, mikor meg sem nézed az üzenetet vagy vissza sem írsz. De sokan szeretik tisztázni a helyzetet ezért visszaírnak az illetőnek, hogy nem áll szándékukban sem találkozni, sem pedig beszélgetni velük. Persze elsőre nem igazán megy a dolog, és általában többször kell nemet mondaniuk, de van aki sokadik próbálkozásra sem ért a szép szóból.

Ma már a legtöbb lány megpróbálja szarkasztikus köntösbe bújtatni a visszautasítást. Mostani cikkünkben ilyen és ehhez hasonló üzenetváltásokat olvashattok.

1, Nem mindenki érti elsőre a célzást. Ilyen esetben kell teljesen egyértelművé tenni, hogy semmi esély sincs arra, hogy randizz vele.

2, Ez egy egyértelmű nem. Azért még mindig van egy-két pasi, aki azt gondolja, hogy a lányok a házasságig tartogatják magukat.

3, Sosem szabad egy férfinek elmondani, ha ilyen szinten tervezel vele előre, mert akkor hajlamosak megfutamodni. Szépen lassan kell csepegtetni nekik az információt.

4, Tavasszal valószínűsíthetően ugyanezt el fogja játszani, csak akkor nyárral.

5, Amikor egy romantikus monológ után ejtenek pofára. A legtöbben próbálják szarkasztikus köntösbe bújtatni a visszautasítást.

6, Vannak más elfoglaltságai is, nem ér rá arra, hogy még szeressen is, hova gondolsz.

7, Amikor a csajod egy kicsit sok Trónok Harcát nézett, és már teljesen átitatta a lelkét a vérengzés.

8, Kinek mi a fontos, van akinek a romantika és van, akinek a növények.

9, Amikor tutira akarsz menni, hogy többet nem fog bepróbálkozni nálad.

Nektek kellett valaha valaki visszautasítani? Ha igen, milyen szöveggel tettétek?

Most Popular

Recent Comments