HomeCelebrityEz az 14 kép bemutatja, hogy néznek ki a leghíresebb Marvel szereplők...

Ez az 14 kép bemutatja, hogy néznek ki a leghíresebb Marvel szereplők a valóságban

A Marvel képregényeiben szereplő hősök és gonosztevők megjelenését meglehetősen jól sikerült megvalósítani a filmekben. A Bosszúllók franchise gyakorlatilag minden létező rekordot megdöntött, amit meglehetett és belopták magukat több millió rajongó szívébe. A Bosszúálló utolsó része csúcsokat döntött már az első héten, ami elképesztő dolognak számít. Rengetegen álltak sorba és várták, hogy végre bemehessenek és megnézhessék mi fog történni a szuperhősökkel. Mai cikkünk viszont egyáltalán nem azokról a szuperhősökről és gonosztevőkről szól, akiket egyértelműen felismerünk/tünk a mozivásznon, hanem azokról, akik el voltak maszkírozva. A cikkünkben szereplő színészek és színésznők órákon át ültek a sminkeseknél, hogy tökéletes megjelenésük legyen. Te hányat ismernél fel közülük, ha az utcán jönnének veled szembe?

1, Nebula – Karen Gillan

A Marvel univerzumban szereplő Nebula karakterét a skót származású színésznő, Karen Gillan alakította. Thanos leányának szerepe miatt búcsút kellett intenie a hosszú hajának. Ő kapta az egyik legbonyolultabb sminket, melynek elkészítése több, mint 4 órát vett igénybe, eltávolítása pedig 30 percbe is telhetett.

2, Thanos – Josh Brolin

Thanos először 2012-ben jelent meg a Bosszúállók című filmben, de akkor a nézők valójában kaszkadőrét Damion Poitier láthatták elmaszkírozva. A Marvel utolsó részeiben viszont már valóban Josh Brolin volt látható a mozivásznon.

3, Ronan – Lee Pace

Nehéz elképzelni, hogy Lee Pace a gazember Ronan karakterét alakította. A kék arc, lila kontaktlencse és a fekete bőrruha felismerhetetlenné tette az amúgy igen jóképű színészt, így többen is kételkedtek, hogy valóban ő-e az. A válaszunk igen ő az.

4, Martinex – Michael Rosenbaum

A színész a „Smallville” című sorozatból lehet ismerős, ahol Lex Luthor szerepét játszotta el. Filmbeli megjelenése számítógépes grafikán alapszik, de a színész mimikái még mindig kivehetőek voltak a kristályok alatt.

5, Vörös Koponya – Hugo Weaving és Ross Marquand.

A Vörös Koponya szerepét először Hugo Weaving játszotta, majd a „Bosszúállók: Végtelen háborúban” és a „Bosszúállók: Végjátékban” Ross Marquand alakította már a gazember szerepét. Körülbelül három órát vett igénybe, hogy a sminkesek ilyen kinézetet varázsoljanak neki.

6, Gamora – Zoë Saldana

Zoë számítógépes grafika segítségével egyszer már megformált egy kék színű lényt, az Avatar című filmben. Akkor Neytiri szerepét kellett eljátszania. Most egy újabb karaktert kellett megszemélyesítenie, ebben az esetben viszont zöld bőrszínnel ruházták fel, amit sminkesek készítettek el, „röpke” 5 óra alatt.

7, Drax – Dave Bautista

Korábban birkózó és testépítő volt, a népszerű amerikai színész, aki szerette a harcművészeteket. A Galaxis őrzői című filmben eleinte egy gonosz lényt kellett megszemélyesítenie, aki intellektuálisan elég gyenge. Ahhoz, hogy Dave így nézzen ki, a sminkesek festékszóróval fújták le a testét és kézzel rajzolták meg a hegeket. Ez a folyamat több órát vett igénybe.

8, Mantis – Pom Klementieff

A francia származású színésznő a „Galaxis őrzői” című film 2. részében tűnt fel először. A Marvel univerzumban Mantis egy rovarszerű teremtmény képében jelent meg. A színésznőnek meg kellett barátkozni a fekete kontaktlencsékkel és a homlokán lévő csápokkal.

9, Ayesha – Elizabeth Debicki

Az ausztrál színésznő, Elizabeth Debika játszotta Ayesha szerepét a Galaxis őrzői második részében. Szegénynek órákig kellett várnia arra, hogy a sminkesek teljesen lefessék őt a feje tetejéről a lába ujjáig. Ezen felül arany kontaktlencsét kellett betennie, hogy még drámaibb legyen a hatás.

10, Yondu – Michael Rooker

Michael Rooker, A „The Walking Dead” című sorozatban alakított Merle Dixon szerepét, mellyel óriási népszerűségre tett szert. Később megkapta Yondu szerepét a „Galaxis őrzői” című filmben. A színész arcát hat réteg kék sminkkel kellett elfedni, és egy piros kontaktlencsét kellett betennie. Ha ez mind nem lett volna elég egy nagyon kényelmetlen műfogsort is felragasztottak neki.

11, Ultron – James Spader

James Spader játszotta el Ultron szerepét, A „Bosszúállók: Ultron kora” című filmben. A karaktert teljesen digitálisan hozták létre a vizuális effektek segítségével, de Spader a mimikáival és mozgásával tette valósághűvé a karaktert.

12, Vízió – Paul Bettany

Az angol származású színész a „Bosszúállók: Ultron kora” film vége felé közeledve jelent meg. A színész több, mint három órán keresztül ült a sminkeseknél, hogy teljes testét piros színűvé tudják varázsolni. A sminkeseken kívül a digitális képhatásért felelős szakemberek is azon dolgoztak, hogy még robotosabb megjelenést kapjon.

13, Corvus Glaive – Michael James Shaw

Michael James Shaw, egy amerikai színész és író, aki a „Bosszúállók: Végtelen háborúban” játszott. A fekete rendben, Thanos szövetségeseként láttuk a mozivásznon. Karakterét többnyire számítógépes grafikával hozták létre.

14, Talos – Ben Mendelsohn

Paul Benjamin „Ben” Mendelsohn egy ausztrál származású színész, aki a „Marvel kapitány” című filmben tűnik fel. A színésznek a szerep eljátszásához kényelmetlen szilikonmaszkot, műfüleket és kontaktlencsét kellett elviselnie, hogy valóban úgy nézzen ki, mint egy idegen.

Ti felismertétek volna őket?

Most Popular

Recent Comments