HomePeople8 ember, aki bebizonyítja, hogy a szépségünk belülről fakad.

8 ember, aki bebizonyítja, hogy a szépségünk belülről fakad.

A mai világban a megjelenés nagyon fontos szerepet tölt be az emberek életében. Azt viszont meg kell jegyeznünk, hogy a szépségideálok olyan gyorsan változnak, mint maga a divat. De nem szabad elfelejtenünk, hogy mind különlegesek és szépek vagyunk a magunk módján. Nem számít, hogy ki ismeri vagy ki nem ismeri ezt el, a lényeg, hogy mi mindig tisztában legyünk vele és úgy szeressük magunkat, ahogy vagyunk. A cikkünkben szereplő emberek különleges védjegyekkel rendelkeznek, akiket fiatalkorukban rengeteget bántottak, csak mert nem úgy néztek ki, mint az „átlag”. Viszont ők az élő bizonyítékai annak, hogyha elfogadjuk magunkat, akkor ráléphetünk a boldogság útjára.

Bemutatunk most nektek néhány nagyon inspiráló történetet, melyek túlmutatnak mindenféle sztereotípián.

Evita Delmundo

Evita úgy jött a világra, hogy testét rengeteg sötét színű anyajegy borította. Általános iskolai osztálytársai nagyon sokszor bántották őt emiatt, ám amikor átkerült a középiskolába egy kicsit nőtt az önbizalma mert az ottani diáktársai elfogadták őt.

Eltávolíthatta volna az anyajegyeket, de nem akarta, amit jól is tett, ugyanis 2017-ben megnyerte a Miss Malajzia szépségversenyt. Ezzel bebizonyította, hogy minden ember úgy szép, ahogy van.

Tk Wonder

Tk-nek óriási haja van, amiről nagyon nehezen tudod levenni a szemed. A legérdekesebb, hogy van egy ikertestvére, akinek szintén ekkora hajkoronája van. A testvérek ügyelnek arra, hogy hajuk egészséges legyen, igaz, hogy néha nagyon nehéz vele bánni, de számukra a természetességnél nincs fontosabb a világon.

Anna O’Brien

Anna egy nagyon különleges lány, aki tele van energiával és pozitív gondolatokkal. Nemcsoda, hogy 305 ezren követik őt az Instagramon, hiszen hihetetlenül tudja inspirálni az embert. A lány egyébként megjelenésével növeli azoknak a nőknek az önbizalmát, akik nincsenek megelégedve magukkal. Még könyvet is írt az ön elfogadásról, pozitív gondolatokról, lelki egyensúlyról, amivel bizonyítja, hogy csak úgy léphetünk rá a boldogság útjára, ha megtanuljuk szeretni magunkat.

Bashir Aziz

Bashir a vitiligo nevű pigmenthiányos betegségben szenved, amiért a társai folyamatosan csúfolták őt. A férfinek nemcsak a teste, hanem a haja is pigmenthiányos, ezért úgy érezte kalap alá kell rejtenie. Egy nap azonban minden megváltozott, amikor egy ember meglátta benne a lehetőséget, és felkérte modellnek. Ekkor kezdett magában először hinni és önbizalma is megnőtt. Bashir jelenleg is sikeres modell és sokkal boldogabb, mint valaha.

Kokie Childers

Kokienak két különleges védjegye van, a szeplős arca és a göndör haja. Ugyan volt olyan időszaka, mikor az emberek suttogtak a háta mögött és pletykáltak a megjelenése miatt, de sikerült átvészelnie és túltennie magát a negatív személyek gondolatain. A lány elmondta, hogy semmilyen kozmetikai terméket nem használ, hogy elrejtse szeplőit, mert így szereti magát, ahogy van.

Sophie Morgan

Sophie egy autóbaleset miatt került kerekesszékbe, ám ez az állapot nem akadályozta meg őt abban, hogy elérje céljait. Saját céget alapított, sőt a BBC-nél is dolgozik, mint műsorvezető.
Sophie elmondta, hogy sokan azt gondolják róla, hogy attól mert kerekesszékben ül sokkal rosszabb az élete, mint egy teljesen egészséges embernek. Azt is hozzátette, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát, és nem gondolja, hogy bármivel is kevesebb lenne társainál.

Therese Hansson

Therese-nél 14 évesen diagnosztizálták a foltos hajhullás nevű betegséget, melynek következtében a testét borító szőrzet fokozatosan tűnt el. Nehezen tudta elfogadni ezt az állapotot, többször próbálkozott parókákkal, hogy elrejtse a kopasz fejét. Miután évekkel később felkérték modellnek, több száz embert inspirált, akik ugyanezzel a problémával küzdenek nap, mint nap.

Therese, azzal biztatja a hozzá hasonlókat, hogy ne rejtsék el a tökéletlenségeiket, mert sokkal nagyobb kő esik le a szívükről, ha megtanulják elfogadni és megszeretni magukat.

Nyma Tang

Nyma Tangot a természet gyönyörű bőrszínnel áldotta meg, ám tisztában van azzal, mennyire nehéz megtalálni a megfelelő kozmetikumokat, amelyek passzolnak a bőréhez. Nyma elindította Youtube csatornáját, ahol a legsötétebb színű sminktermékeket teszteli, hogy megtudja, hogyan is néznek ki ezek valójában emberi bőrön. Célja, hogy segítsen a hasonló cipőben járó hölgyeknek, illetve a kozmetikai iparnak.

Szerintetek is példaértékűek?

Most Popular

Recent Comments