HomeBeautiful16 egyszerű tetoválás, ami sokkal többet jelent,mint gondolnánk

16 egyszerű tetoválás, ami sokkal többet jelent,mint gondolnánk

Tetováltatni az ember – normál esetben – nem viccből szokott. Legtöbbször minden tintapöttynek a bőrben van egy mögöttes tartalma, egy sokkal mélyebb jelentése mint ami elsőre látszik. Lehet ez a kisfiad születésének a lábnyoma, édesanyád utolsó szívverése a kórházban, ezek mind olyan dolgok, amik meghatározzák életünket. Valaki szeretné ezt megörökíteni és a bőrén látni mindennap, miközben ránéz a tetoválásra.

1.

A család a legfontosabb! Ezt szerintem mindenki így gondolja, akinek nagyon szép gyerekkora volt. Az egyetlen biztos pont az ember életében, ahova bármikor vissza tud térni, és nem kell megválaszolni miért. Mert egy szülői ölelésnél a nehéz időkben nincs jobb.

 

2.

Az ember hajlamos elfelejteni, hogy nem azért született erre a világra, hogy dolgozzon és aludjon. Sokszor muszáj megállítani az időt, és megállni, megélni azt a sok szép és jó dolgot, ami körülöttünk történik, hisz ezeket a perceket már sosem fogjuk visszakapni. Az időnek óriási hatalma van, így hát próbáljunk meg vele élni!

 

3.

Az embernek néha vannak démonai, amiket nem árt leküzdeni. Ezek általában meggátolnak minket abban, amit szeretnénk. Nem feltétlenül kell itt ilyenkor mentális problémákra gondolni. Mindenkinek vannak, és sokszor visszahúznak minket a vágyaink elérésétől.

 

4.

Fontos, hogy mindig észrevegyünk az apróbb részleteket. Az ember hajlamos arra, hogy külsőség alapján ítéljen meg mást, és ezáltal meg sem akarja ismerni a belsőt. Próbáljunk ezen változtatni, mert ez sokszor nem egy jó tulajdonság.

 

5.

Ne vesd el azokat az ötleteket, amik a szívedből jönnek. Mindig kell mérlegelni persze, de néha fontos,hogy ne az eszünk, hanem a szívünk után menjünk.

 

6.

Az, hogy hogyan éled az életed, az leginkább rajtad múlik. Itt a tetoválás remekül ábrázolja, hogy meg lehet azt akadályozni, hogy elázzunk, csupán ki kell nyitni az esernyőt.

 

7.

Az életünk folyamán mindig lesznek olyan emberek, akik nyomot hagynak a szívünkben. Persze, ilyenkor nem egyszerű ezen túllépni, de nem szabad,hogy befolyásolja a mindennapjainkat.

 

8.

Ez főleg a szerelmeseknél figyelhető meg. Amikor minden rózsaszín még, nem tűnik fel,de a legjobb kapcsolat az, amikor a párod mellett szabad vagy, és nem érzed magad bezárva.

 

9.

Nagyon fontos megismerni a körülöttünk lévő dolgokat, és folyamatosan képezni magunkat. Hisz, nem tudhatjuk erre a tudásra mikor lesz szükségünk a nagybetűs életben!

 

10.

Olykor nehéz felállni és továbbmenni, mosolyogva nézni az emberekre egy-egy nehezebb időszak után. De mindent újra lehet kezdeni, csupán rajtunk áll, mennyire akarjuk.

 

11.

Mindenkinek van egy elvásárása önmagával szemben. Próbáljunk ezeknek megfelelni, és ne a mások által felállított szabályoknak és normáknak.

 

12.

Az ember a családtagjait nem tudja megválasztani, de a barátait igen. Sokszor erősebb kötelék alakul ki velük, mint egy testvérrel. Itt a tetováláson az illető épp a barátja emlékére örökített meg egy képet, mert elhunyt.

 

13.

Néha érdemes figyelni az álmokat és ha nehéz is, de hinni a jóslatokat. Van, amikor nem is gondolnánk, de beteljesülnek.

 

14.

Nagyon sokszor a dac és a gőg miatt nem tud két ember kapcsolata megváltozni. Igyekezzünk ezen felülkerekedni, ennyit nem ér meg az egész. A konfliktusok azért vannak,hogy megoldjuk őket, és nem azért, hogy magunk előtt gurgassuk őket.

 

15.

Amióta világ a világ, azóta vívja meg csatáit egymással az agy és a szív. Néha nem egyszerű eldöntenünk,melyik alapján is cselekedjünk.

 

16.

Ehhez sajnos nem tudunk mit hozzáfűzni. Az illető édesapjának utolsó szívverése.

 

Most Popular

Recent Comments