HomeBeautifulItt az első közös fotó! Ambrus Attila kislányával készített közös képet

Itt az első közös fotó! Ambrus Attila kislányával készített közös képet

Nincs is szebb dolog az ember életében, mint amikor gyermeke születik. Nagyon sok változást hoz a szülők életébe, sok örömmel jár. Láthatjuk, ahogy napról-napra fejlődik, tágul ki az érdeklődési köre, és minden új dolgot magába szippant. Nincs ezzel másképp Ambrus Attila, más néven a Whiskeys sem.

Ambrus Attila nevét gyakorlatilag az egész világ megismerte, aki 1993 és 1999 között 30 pénzintézetből összesen közel 150 millió forintot zsákmányolt. Majd elkapták, és börtönbe került, ahonnan már ki is jött. Ambrus új életet kezdett, és elkezdett kerámia edényeket, vázákat, különféle dekorációs dolgokat csinálni. Minden úgy halad az életében, ahogy kell. Mégis a legcsodásabb dolog múlt hét elején történt vele, amiről most már képeket is tudunk közölni, ugyanis édesapa lett.

„Nem vitás: a világ legboldogabb embere vagyok most! Csodálatos pillanatok ezek, még szoknom kell az érzést, hogy valóban apa lettem” – erősítette meg Ambrus Attila a Blikknek, és már azt is tudjuk azóta, hogy a kislányt Annának hívják.

Közzétett egy gyönyörű fotót kettejükről, amihez a következőt fűzte:

Kedden megszületett gyönyörű kislányom, Ambrus Anna. Nekem van a legbátrabb feleségem, nagyon büszke vagyok mindkettejükre.

Köszönjük a sok gratulációt, minden fórumon, viszont szeretnék emiatt elnézést is kérni, ugyanis nem hiszem, hogy lesz lehetőségem mindenkinek egyesével megköszönni a jókívánságokat, annyi érkezett. Minden apuka tudja, hogy ilyenkor a család a legfontosabb.

Úgy érzem jelenleg én vagyok a legboldogabb ember az egész világon!

Most Popular

Recent Comments