HomeCelebrity8 dolog, amit elárul az arcod

8 dolog, amit elárul az arcod

A kutatós és szakemberek előszeretettel foglalkoznak az arccal, mivel azt látod és azt figyeled meg először. Sok mindent elárulhat a fejed formája, a bőröd, a ráncaid éppen hol helyezkednek el. Apró dolgoknak tűnhetnek, de mégis sok szerepük van. De mire is gondolunk? Mutatjuk!

  1. Minél szélesebb az arc, annál több a tesztoszteron

A jelen kutatások alapján, minél szélesebb valaki arca, annál magabiztosabb, de erőszakosabb is. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek neki esik, hanem nem hátrál meg egy konfliktustól.

2. Minél vékonyabb az arc, annál kevésbé beteges

Minél kevesebb a zsír az arcon, annál kisebb az esélye annak, hogy valami komoly betegsége lehet az illetőnek. Plusz, nálunk nem igazán figyelhető meg szorongás és depresszió. Rendkívül aktívak és boldogok.

3. A hosszú orr nem azt jelenti,hogy szeretsz hazudozni

Akiknek hosszú, nagy orra van ők nagyon ambiciózusak, céltudatosak, jók az ösztöneik és megérzéseik, belőlük lesznek a kiváló vezetők.

4. A babaarcú férfiak

Ők kevésbé domináns személyek fiatalkorukban, viszont hamar megtanulják, hogy szeressék magukat.

5. A magas homlok

A kutatók észrevették, hogy akiknek magas homlokuk van, azok sokkal kellemesebb benyomást keltenek más emberekben. Többször említik őket intelligensebbnek is társaiknál, de ezek a kutatások még gyerekcipőben járnak.

6. Ha kicsi az orrod

Általában a kis orrúakról azt tartják, hogy sokkal érzékenyebbek, mint a társaik. Valamint egy nagy előnnyel is rendelkeznek, sokkal kedvesebbek, mint mások.

7. Hegyes áll és orr

A kutatós megfigyelték, hogy akik kommunikatívabbak, azoknak van több közös pontjuk az arcukon. Jellemzi őket a hegyes, kiálló áll és orr.

8. Az arc fotózása

A kutatós megvizsgálták, hogy akik inkább az arcuk bal oldalát szeretik fényképezni ők az érzelmesebb kategóriába tartoznak, akik pedig a jobbot, ők a tudományosabbak.

Most Popular

Recent Comments