HomeCelebrity12 hollywoodi híresség, akik csak egyetlen részletet változtattak magukon, de sokkal szebbek...

12 hollywoodi híresség, akik csak egyetlen részletet változtattak magukon, de sokkal szebbek lettek tőle

A legtöbb hírességnek főleg a színészeknek és színésznőknek gyakran kell kísérletezniük a megjelenésükkel egy film kedvéért. Előfordul, hogy nem mindegy, hogyan van vágva a hajuk, milyen színű a szemük és így tovább. Az sem kizárt, hogy pusztán azért változtatnak a megjelenésükön, mert nem tetszik neki, ahogy isten megteremtette őket. Ilyen például, ha nem szép színű a szemük, nem olyan színű a hajuk vagy épp a bőrük. Mostani posztunkban olyan hollywoodi hírességeket hoztunk el, akik valamit megváltoztattak magukon ezáltal teljesen máshogy nézett ki a megjelenésük. Szerintünk pozitív irányba változtak, de mondjátok meg ti, szerintetek jobb vagy rosszabb lett a kinézetük.

1, Dakota Johnson évek óta frufrut hord, hogy ezzel is elrejtse homlokát.

2, Demi Moore nem volt hajlandó szemüveget hordani a szemműtétje után, ezért most rendes szemüveget kell hordania.

3, Jennifer Aniston nem fél megmutatni magát szemüvegben és büszkén felvállalja látásproblémáit. Általában olyan szemüveget visel ó, mely kiemeli a előnyös oldalait.

4, Henry Cavill leborotválta bajszát, amivel megmutatta markáns megjelenését.

5, Kate Hudson nem hiába változtatta meg frizuráját, a közepes hosszúságú haj kihangsúlyozta a színésznő vonásait.

6, Sienna Miller úgy döntött, hogy nem barnítja tovább magát, mert sárgás árnyalatú lett a bőre.

7, Emilia Clarke frizurát váltott, ami kiemelte gyönyörű, nőies vonásait.

8, Macy Williams szintén frizurát váltott. Megnövesztette frufruját és teljesen máshogy fésülte haját, hogy előtérbe kerüljön csinos arca.

9, Zayn Malik átfestette haját, mert a fakó rózsaszínű haj nem illett a bőrtónusához és fáradt megjelenést kölcsönzött neki.

10, Emma Roberts régi haja jelentősen rontotta a színésznő megjelenését, ám egy frizuraváltás után sokkal barátságosabb külseje lett.

11, Bill Kaulitz nem festette tovább feketére a szemeit, mer túlságosan is úgymond bezárta a tekintetét. Ehelyett hagyta, hogy természetes megjelenése előtérbe kerüljön.

12, Amber Rosenak eredetileg barna szemei vannak, ám egyáltalán nem volt megelégedve vele ezért színezett kontaktlencsét használ, hogy szemei kéknek tűnjenek. Szerintetek is barátságosabb a megjelenése nem?

Ti mit gondoltok az átalakulásaikról?

Most Popular

Recent Comments