HomeInteresting17 csintalan kutya, akik imádnak rossz fát tenni a tűzre

17 csintalan kutya, akik imádnak rossz fát tenni a tűzre

Egy nemrég készült tanulmányból az derült ki, hogy a kutyák valóban értik, amit az ember mond nekik. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egyes szóra engedelmeskednek, csak akkor, ha egy kicsit erélyesebben lép oda a gazdi. Az állatok, főként a kutyák szeretnek rossz fát tenni a tűzre, és szeretnek csínyeket is elkövetni. A kutyás embereknek olykor több furcsasággal kell szembenézniük, mint egy macska tulajdonosnak. A mostani cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek milyen rosszaságokat tudnak művelni, amivel elkeserítik, de meg is nevettetik gazdájukat.

1, Ez a kutya elment a rendőrségre addig míg gazdája édesdeden aludt a saját ágyában.

(Az éjszaka közepén ez a kutya kilométereket futott, hogy a helyi rendőrökkel beszélgethessen. A rendőrök meglepődtek, amikor a Chico névre hallgató eb február 11-én meglátogatta őket. Egy ideig játszottak vele, majd amikor hirtelen elrohant akkor elkezdtek érte aggódni. Ez az okos kutya hazament, mielőtt a gazdája felébredt volna. Így fogalma sem volt arról, hogy mit is csinált az éjszaka közepén. Amikor az internetfelhasználók megosztották a történetét, akkor jutott el a gazdihoz.)

2, Egy kutya, aki egy török focimeccsen beszaladt a pályára és elkezdett a focilabdával játszani.

3, Nem tudom, hogy milyen oknál fogva, de a kutyám késztetést érez arra, hogy a vállamon üldögéljen, mint egy papagáj.

4, A férjemmel úgy döntöttünk elmegyünk egy kicsit kirándulni családostul. Éjszaka megálltunk egy hotelbe, hogy aludjunk egy picit és másnap reggel nem találtuk a kutyánkat. Amikor alaposabban körbenéztünk megtaláltuk a gyerekülésben.

5, A kutyám ugyanazokat a dolgokat szereti mint én ezért mindenért harcolni kell vele és általában ő kezdi.

6, Annyi, de annyi játéka van a kutyánknak, erre ő mindenáron az új kötött takarónkkal játszik. Hihetetlen.

7, Amikor hazaértem a munkából egyből elkezdtem a konyhában ténykedni, de nagyon hiányérzetem volt. Amikor megfordultam ez a kép tárult elém.

8, Amikor hazaértem a munkából a kutyám nem volt sehol, nem várt az ajtóban, nem üdvözölt. Elkezdtem keresni és 10 perc keresgélés után hangokat hallottam a fürdőből. Mikor bementem így találtam a földön.

9, Egy hónappal ezelőtt a kutyám talált egy pitét ebben a bokorban. Nagyon ízlett neki és láttam az arcán a boldogságot. Azóta minden egyes sétánál így beledugja a fejét és keresi hátha talál még.

10, Amikor egyetlen nap nem érsz haza időben a munkából, és a kutyáid szétszedik az egész lakást.

11, A kutyám egy mágus. Képes volt így széthajlítgatni a tálját néhány óra alatt.

12, Az éjszaka közepén felébredtem és lementem a konyhába. Még egy perc sem telt el, hogy kinyitottam a hűtőt a kutyám már megjelent a hátam mögött. Még ki sem nyitotta rendesen a szemét, még fel sem ébredt rendesen de már kérte a kaját.

13, A konyhában főztem az ebédet és hirtelen feltűnt, hogy a kutyám nincs ott mellettem. Elkezdtem keresni és a nyúl ketrecében találtam meg. Szegény bemászott, de nem tudott kijönni.

14, Eddig nem tudtuk a kutyánkra bizonyítani, hogy ő lopkodja a cipőket, de ma lebukott és ilyen fejet vágott.

15, A kutyám szétszedte az egész lakást azért mert egy órával később értem haza. Döbbenet mennyire bosszúálló.

16, A kutyám mindent szétkap, ami csak a közvetlen közelébe kerül. Ez csak néhány eset a jól kitervelt munkáiból.

17, A kutyám imádja a hajam, ezért amint meglátja, hogy van esélye kicsit megrángatni, azonnal lecsap.

Na mit szóltok?

Most Popular

Recent Comments