HomePeople6 titok, amit a szépségipar megpróbál eltitkolni az emberek elől, de mi...

6 titok, amit a szépségipar megpróbál eltitkolni az emberek elől, de mi lerántjuk róla a leplet!

Ahhoz, hogy gyönyörű és egészséges legyen a bőröd, vagy hajad, illetve minden, ami te vagy, különféle eljárásokra és eszközökre van szükségünk. Sokan azonban nincsenek tisztában vele, hogy azok a tevékenységek, amiket nap mint nap elvégez, jótékony hatással vannak e az egészségre vagy sem. Mi összegyűjtöttünk néhány tényt, amit semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Használj mindig fényvédőt.

Azt nem mondhatjuk, hogy ez a krém felelős lesz a megfelelő és gyönyörű barnulásért, de minden bizonnyal, meg fogja védeni a bőrödet a napégéstől. Legalább 30 faktoros krémmel kell bekenned magad, hogy érjen valamit, az ettől kevesebb faktorú krémek teljesen haszontalanok, ezért nem érdemes beruházni rájuk.

Masszírozd az arcodat jégkockával.

Egy népszerű bőrgyógyász szerint, Ava Shamban azt javasolja, hogy néhány másodpercig masszírozd a jégkockákat a bőrödbe. Így serkentheted a vérkeringésed és javíthatod a bőröd megjelenését.

Tisztíts meg minden tárgyat, amihez hozzáérsz.

Ha piszkos kézzel nem érinted meg az arcodat, akkor miért nem használod ezt az elvet minden olyan terméken, ami az arcodhoz, vagy a bőrödhöz ér? Ezeken a tárgyakon rengeteg a kórokozó, amitől kiütések is jelentkezhetnek az arcon.

Felejtsd el a sminkecseteket és szivacsokat.

Egy másik neves bőrgyógyász, Christie Kidd azt tanácsolja, hogy felejtse el ezeket a szépségápolási termékeket, mivel irritálhatják a bőrt és gyulladásokat is okozhatnak.

Semmiképp se aludj melltartóban.

Ha mégis úgy döntenél, hogy melltartóban hajtod álomra a fejed, számolj azzal a következménnyel, hogy elszoríthatja a vérkeringésedet. Nem mellesleg irritációt okoz, és kipirosodik alatta a bőr.

Igyál több folyadékot, legalább két litert naponta.

A víz rugalmassá, feszessé, hidratálttá és nem utolsó sorban egészségessé teszi a bőrt.

Most Popular

Recent Comments