HomeInterestingÁlomutazás helyett, mindenkit elveszített a mexikói drukker! Íme, a VB legmegrázóbb története!

Álomutazás helyett, mindenkit elveszített a mexikói drukker! Íme, a VB legmegrázóbb története!

Mindenki teljes extázisba került a 2018-as orosz labdarúgó Világbajnokság miatt. Sokan foglaltak szállást maguknak, harcoltak a legjobb helyekért a stadion lelátóira. Mindenki ott akart lenni a meccseken, hogy szurkolhasson saját országa csapatának. Pontosan ezt akarta tenni, a történetünkben szereplő férfi is családjával együtt, de egy hatalmas tragédia következtében ez nem valósulhatott meg.

Elképesztő, de még a mexikói válogatott csapatot is teljesen megdöbbentette a 41 éves férfi története, ami később futótűzként terjedt az interneten.

Gilberto Martynez egy mexikói származású férfi, el szeretett volna menni családjával együtt Oroszországba, hogy hazája csapatának szurkolhasson. Feleségének és két gyermekének is lefoglaltatta a szállást, megvásárolta az Oroszországba tartó repülőre a jegyeket, és természetesen a stadionba is megváltotta a belépőket. De sajnálatos módon egy nap, a felesége Veronica és gyermekei Mia és Diego egy tragikus autóbalesetben elveszítették életüket, amit Gilberto egyszerűen nem tudott feldolgozni.

Teljesen összetört, ezért pszichológushoz fordult, hogy segítsen neki megszabadulnia ettől a tehertől és a sötét gondolatoktól.

„Nem volt más lehetőségem, pszichológushoz kellett fordulnom, hogy fel tudjam dolgozni ezt a tragikus helyzetet. Semmiben sem találtam vigaszra, egyfolytában csak a családomra gondoltam és ők tették ki a gondolataim 100%-át.” – mondta Gilberto.

„A pszichológus azt javasolta,  hogy menjek el Oroszországba. Sikerült meggyőznie, szóval egymagam elmentem az orosz fővárosba, ám a szívemben és a lelkemben a szerelmem és a gyermekeim végig velem voltak.” – írja a Blikk.

Felesége és gyermekei belépőkártyáját a nyakába akasztott és azokat szorítva szurkolta végig a meccset, ahol Mexikónak sikerült legyőznie a címvédő Németországot. A férfi döbbenetes története, a mexikói futball válogatott csapathoz is eljutott, ami nagyon ledöbbentette a focistákat is.

„A családodnak nyertük meg a meccset” – írta SMS-ben Guillermo Ochoa, a mexikói csapat kapusa Martíneznek a találkozót követően.

Gilberto végignézte a Brazília – Costa Rica mérkőzést is, mert fiának az volt az álma, hogy láthassa élőben játszani Neymart. Mexikó csoportmásodikként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszába és ott pont Brazília az a csapat, akivel megmérkőzhet, de nem csak a továbbjutásért, hanem Gilberto családjáért is.

Most Popular

Recent Comments