HomeKapcsolat6 dolog amiről egy férfi sohasem beszél

6 dolog amiről egy férfi sohasem beszél

Mit is tudunk a férfiakról? Szeretik a focit, jól áll nekik a szakáll (a legtöbb nő szerint).
Mondunk azért pár titkot is… 😉

1. Szükségük van egy kis semmittevésre
Szeretnek döntéseket hozni és irányítani. Ez a dolguk, de néha bizony szeretik ha csend van és békén vannak hagyva a saját gondolataikkal.

2. Nem figyelnek a részletekre
A férfiak globálisan, egészében látják a dolgokat. Nem vesznek el a részletekben. Nem feltétlenül baj ez. A hölgyek is vehetnének példát erről. Talán kevesebb dolog zavarná őket és jobban tudnák élvezni az életet.

3. Értelmetlen dolgokkal pihentetik az agyukat
Képzeld el, hogy a férfiak nem azon járatják az agyukat egész nap, hogy miként fizessék ki a jelzálogot vagy, hogyan mentsék meg a világot. Sokszor méláznak el jelentéktelen dolgokon.

4. Nekik is vannak félelmeik
Noha azt kell mutatniuk, hogy mindenhez értenek és minden döntésük megfontolt amiért vállalják a következményeket -hovatovább nem tévedhetnek- valójában ugyanúgy aggódnak egyes dolgok matt.

2. Minden elhaladó nőt végigmérnek
A férfi mindig észreveszi ha egy csinos nő megy el mellette. Ez vele született ösztön, hogy végigmérje és kiválassza a tökéletes párt gyermekei anyjának. Nincs ezen miért haragudni…

1. Értékelik a támogatást
A férfiaknak is néha érzelmi támogatásra van szükségük csakúgy, mint a nőknek. A mai élet és az érzelmi stressz hektikus üteme nem tesz különbséget a nemek között.

Ti mit gondoltok erről?

Most Popular

Recent Comments