HomeCelebrityTóth Andi, hihetetlen magyarázatot adott a folyamatos mellvillantásaira!

Tóth Andi, hihetetlen magyarázatot adott a folyamatos mellvillantásaira!

Tóth Andi folyamatosan osztja meg azokat a képeket a közösségi oldalain, ahol nagy hangsúly van szép idomain.

A FEM3 Caféban adott interjújában arról beszélt, hogy mindegy kinek tetszik kinek nem, ő nem fog a legnagyobb kánikulában olyan ruhát felvenni, ami jobban takarja testét. Elmondása szerint, többször előfordult már, hogy a nagy melegben elájult, mikor túlöltözött.

„Úgy vagyok vele, hogy amikor megosztok egy képet, valószínűleg ennek helyet csinálnak a holnapi Borsban vagy Blikkben. Ilyenkor elhomályosul előttem a világ. Amúgy, nagyon nem bírom a meleget: nem vagyok hajlandó felvenni egy melegebb ruhadarabot és elájulni, mert attól rettegek, hogy talán a holnapi újság megírja. Nem fogom saját magam és az egészségemet kockáztatni. Sőt, fiatal vagyok, teljesen jól érzem magam a bőrömben, ezért nem szégyellek mélyebb dekoltázsú felsőt felvenni. Egy dekoltázs a mai világban nem olyan szokatlan látvány, és nagyon ritka az olyan kép, ahol a mellemen van a hangsúly.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Andi ugyanakkor szomorú, hogy “A Nagy Duettben való bohóckodása” és idomai kapják a főszerepet a médiában, nem pedig a zenéje.

Az énekesnő ha megtehetné, minden idejét a zenének szentelné, és úgy gondolja, külföldön több lehetősége lenne, ám még nincs terve a költözést illetően, csak ez az ötlet is megfordult már a fejében.

 

Most Popular

Recent Comments