HomePeople25 fénykép, amit mindenképpen nézzél meg mielőtt gyereket vállalnál.

25 fénykép, amit mindenképpen nézzél meg mielőtt gyereket vállalnál.

Azt hiszem minden ember nevében mondhatom, hogy szülőnek lenni varázslatos érzés. Kezdetben még az édesanyák a szívük alatt hordják kisbabájukat, majd kilenc hónap után világra hoznak egy csodát. Nyilván kezdetben nehéz megfejteni, hogy miért sír a kicsi, de idővel minden szépen a helyére kerül, tudni fogják a szülők is a pici első rezzenéséből, hogy mi a baja. Ám az idő előrehaladtával a gyerekek elkezdenek cseperedni és bizony sok zsiványságon törik a kis fejüket. Már nem tudsz úgy elmenni mosdóba, hogy utána ne álljon a feje tetején a lakás. Ezen kívül számos más dolgot is csinálnak mellyel igencsak ki tudják verni a biztosítékot szüleiknél. Igazából, ezeket jó humorérzék nélkül képtelenség lenni túlélni.

Ma összegyűjtöttünk néhány képet melyek bemutatják, hogy a gyereknevelés nem mindig fenékig tejfel.

Végre valahára sikerült elmennem fürdeni, de nem csuktam be az ajtót, hogy halljam mit csinál a gyermekem. Mire észbe kaptam már csak ezt láttam.

Nem annyira jó ötlet reggeli után a nyakunkban vinni a gyermeket, mert könnyen lehányhat bennünket. Szegény anyuka, biztos nem erre számított, amikor felkelt.

Biztosra veszem, hogy ez volt az édesapa legrosszabb napja. Nem elég, hogy vásárolnia kellett még a gyerek rakoncátlankodott is.

„Megkértem a férjemet, hogy vigyázzon néhány óráig a fiúnkra, ameddig egy kicsit lefekszem aludni. Amikor kinyitottam a szemem ezt láttam.”

Az édesapa nagyon praktikus módszerrel akadályozta meg, hogy elvegyék tőle a távirányítót.

Nos nem véletlenül nem szabad gyereket vinni egy esküvőre. Ő neki nem annyira izgalmas, mint a felnőtteknek… Vagy talán mégis??

Minden embernek szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy a saját dolgaival törődjön, még akkor is ha gyermeked van.

Sose engedd meg a kisgyerekednek, hogy használja a drága laptopodat, különben így jársz…

„Elmentünk kempingezni a családdal, mert azt gondoltuk jó móka lesz és egy kicsit tudunk pihenni. Rosszul hittük a kislányunk már 6:15-kor ott toporzékolt a fejünk mellett.”

„Megígértem a kislányomnak, hogy segítek neki a házi feladat írásban. Már órák óta csinálja én pedig így érzem magam.”

„A kisfiam kilopta a táskámból a rúzsomat és mikor beértem a konyhából majdnem szívrohamot kaptam.”

Az édesanya egy doboz epret vitt haza, hogy gyermekei meg tudják kóstolni. Ők azt gondolták, hogy mindegyik másik ízű, így mindegyikbe beleharaptak majd otthagyták.

A kisfiam reakciója, amikor először adtam neki szilárd ételt.

Mondtam a gyerekeknek, hogy menjenek a nappaliba színezni. Nos valóban teljesítették, amit kértem csak nem úgy ahogy kellett volna. Most úgy néznek ki, mint a mesefigurák.

Egyszer azt mondták, hogy szülőnek lenni mókás. Nos nem tudom ti, hogy vagytok vele, de az én gyerekem hangja felér egy olyan láncfűrésszel, amit egy méterre indítottak be.

Ezért nem szabad szép szoknyában rollerezni, mert sosem tudhatod, mikor történik valami probléma.

Kicseréltettük a hálószobánk ajtaját egy üvegajtóra, mert akkor azt gondoltuk, hogy menő lesz. Mindaddig annak hittük, míg meg nem született az első gyermekünk.

A kisgyermek első születésnapján, az édesanyáknak maximálisan be kell vetniük magukat, hogy minden tökéletes legyen.

Három gyermekes édesanya vagyok és általában ezzel szembesülök a napjaim során.

„Készülődés a Halloweenre. A négy éves kisfiam mindenképpen Darth Maul akart lenni a Csillagok háborújából. Nos van némi hasonlóság.”

Pontosan emiatt nem szabad a kicsiket a konyha közelébe engedni. Mert egy pillanatra nem vagy ott és máris kész a baj.

Egyetlen perc is elég, hogy a gyereked a kitakarított nappaliból csatateret csináljon.

„A kislányomnak adtam egy darab sajtot, hogy majszolja el, miközben a kedvenc meséjét nézi. Mire odanéztem, a lányom se szó se beszéd felkente a falra.”

„A férjem véletlenül elől hagyta a kakaóporos dobozt. A kisfiam úgy gondolta jó móka lesz ha azzal játszik.”

Nem olyan könnyű édesanyának lenni, mikor gyerekekkel karöltve kell menni vásárolni.

 

Most Popular

Recent Comments