HomeCrazy20 hihetetlenül nevetséges dolog, amit tényleg betiltottak az iskolákban.

20 hihetetlenül nevetséges dolog, amit tényleg betiltottak az iskolákban.

Minden iskolának megvannak a maga szabályai, van ahol dress kódot vezetnek be, valahol nem lehet rágózni órán, csak a szokásos dolgok. De ki képes ilyen eszméletlen dolgokat betiltani, mint például az ölelés? Most elhoztunk nektek 20 olyan hétköznapi dolgot, amit számos iskola megtiltott az ott tanuló diákok számára. Teljesen megbolodnult ez a világ??

Legjobb barát

Egy Dél-Londoni iskola megtiltotta a gyerekeknek, hogy legjobb barátot szerezzen magának, ugyanis a tanárok úgy gonolják, ohgy fájdalmas pillanat az egy gyerek életében, ha befejeződik az iskola és a barátság véget ér.

Apák napja kártya

A skót iskolákban megtiltották a gyerekeknek, ohgy Boldog apáknapja kártyát csináljanak édesapjuknak, ezzel akarják támogatni az egyedülálló anyákat. Na de mi van akkor, ha a gyereknek nincs anyukája? Vagy azonos nemű szülei??

Facebook

A facebookról azt gondolják maga a gonosz! A New Yorkban található összes zsidó iskola szerint a lányok nem használhatják ezt a közösségi oldalt még otthon sem! A tanárok úgy gondolják, hogy a lányok elvadultabbak lesznek, mint amilyenek valójában. 

Ölelés

A Northampton Általános Iskola úgy döntött, hogy nem engedi meg, a gyerekeknek, hogy legjobb barátjukat átöleljék. A tanárok azt mondják, a gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan kell tiszteletben tartani a személyes tér fogalmát. A gyerekek és szülők azonban nem hajlandóak elfogadni ezt a tilalmat.

Jóga és fitness nadrág

A Massachusettsi középiskola új dress kódót vezetett be, méghozzá, hogy a lányok nem viselhetnek jóga és fitness nadrágot, azzal az indokkal, hogy ez nem megfelelő viselet azoknak, akik hamarosan munkát keresnek.

Hátizsák

Egyes amerikai iskolák úgy vélik, hogy a hátizsák az osztályteremben való elhelyezése potenciálisan veszélyforrás lehet, mivel minden fegyver hordozható benne. Így csak könyveket és írószereket vihetnek a tantermekbe. A hátizsákoknak szekrényben kell maradniuk.

LOL és más rövidítések használata

A dél-yorkshire-iskola diákjainak tilos a „hiya”, „éljen” és „lol” szót kimondani, leírni. A tanító szervezet úgy véli, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy a hallgatók megfelelően használják az angol nyelvet, mikor egymással és tanáraikkal kommunikálnak.

Gumikarkötő

Az Egyesült Államokban számos iskola megtiltotta a gumikarkötők és más gumiszalagok viselését, mert „zavaróak”. A tanárok szerint a gyerekek túl sokat játszanak ezekkel a tárgyakkal, és túlságosan is el tudnak mélyülni ebben a tevékenységben, ez pedig elvonja figyelmüket a tanulástól. De mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek megtalálják a módját annak, hogyan találják fel magukat az unlmas órákon.

Fogócska

Egyes iskolák az Egyesült Államokban betiltották a fogócskát! A tilalom mögött az áll, hogy a gyerekek mind fizikailag, mind érzelmileg megsérülnek, amikor ezt az ikonikus játékot játszák. 

Halloween és Karácsony

Az Oregoni Iskolaközösség minden karácsonyi öltözéket betiltott annak érdekében, hogy a közösség többi tagjának vallási nézeteit tiszteletben tartsák. És azért is, mert a Grincs ellopta a karácsonyt!

Hógolyó csata

Egy angol iskola 2 tanulóját hazaküldték, majd felfüggesztették … egy hógolyó harc miatt. A hógolyó elleni harcok betiltását eszközölték, hogy minden gyermek biztonságát biztosítsák. Úgy van. Azok a nemzedékek, akik hógolyóztak iskola után, hogy voltak képesek túlélni ezt az ádáz küzdelmet. Régen az összes gyerek kint hócsatázott, mikor lehullott az első hó! Azok voltak a szép idők!

WC papír

Egyes iskolák az Egyesült Királyságban tiltják a WC papír használatát a kézműves foglalkozásokon, a kórokozók és a baktériumok terjesztésétől való félelem miatt. Tehát nem fogsz látni semmilyen toalettpapír tekercset az osztályteremben. Vagy ha mégis, ez fog történni. Papír múmia!

Fiúkon rövidnadrág

A múlt nyáron egy hőhullám közepette egy brit iskola bemutatta a fiú diákok új öltözködési szabályait: nincs rövidnadrág az osztályteremben. A fiúk úgy döntöttek, hogy szoknyában mennek iskolába. Ezt senki nem tiltotta meg nekik. Körülbelül 30 fiú tűnt fel szoknyában az iskola kellős közepén. Hát akkor..Szoknyára fel!

Születésnapi meghívó

Egy brit iskola úgy döntött, hogy a születésnapi meghívókat az összes diák szeme láttára  kell odaadni, ha minden gyerek meghívásra kerül a buliba. Ha ez nem így történik senki sem mehet el rá.

Fidget Spinner

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az iskolák betiltották a mai nemzedék kedvenc játékát: a fidget spinnert. Ez a játék elterelte a gyerekek figyelmét az iskolában. Az ADHD és az autizmus kezelésére tervezték, mely világméretű őrületté vált a gyerekek körében.

Kidobó

17 évvel ezelőtt az amerikai iskolák megtiltották a kidobót, az egyik legkedveltebb játékot, azzal az indokkal, hogy „agresszív és nem biztonságos”. Most ez a játék szinte az egész USA-ban tiltott.

UGG csizmák viselése

Egy amerikai iskola egyszerűen kitiltotta az UGG csizmát a helyiségeiből: ez volt az egyetlen módja annak, hogy elrejtsék a mobiltelefonokat az osztályteremben. Most a diákoknak egy pár cipőre kell váltania, mielőtt belépnek a terembe.

Masni viselése

Az Egyesült Királyság iskolái megtiltották a diákoknak, hogy olyan hajbavalókat hordjanak, amelyek nem felelnek meg az iskola hivatalos egyenruhás kódexének, mert „zavarónak” számítanak. 

Kapucnis pulóver

Egy Connecticut iskola betiltotta a kapucnis pulóverek viselését az osztálytermekben, mert ez egy másik módja az okostelefonok elrejtésének. Gyerekek smsben beszélgetnek egymással, úgy, hogy elrejtik a pulcsi elülső zsebében. Okos gyerekek.

Piros tinta

Egy brit iskola megtiltotta a tanárok számára, hogy piros tollat használjanak, amikor a hallgatók munkáját osztályozzák. A piros tintájú tesztek még zavaróbb, azok között a fiatal tanulók között akik instabilak. Ezért soha ne használj piros tollat.

Most Popular

Recent Comments