HomeCelebrity15 gyönyörű színésznő, akik kemény kiképzésen estek át szerepeikért.

15 gyönyörű színésznő, akik kemény kiképzésen estek át szerepeikért.

Rengeteg akciódús filmet láttunk már életünk során, amikben nem mellesleg gyönyörű és neves színésznők is szerepet kaptak. De ezekhez a szerepekhez komoly kiképzésen kellett átesnie valamennyi hírességnek. Vért, verejtéket nem sajnálva küzdötték oda magukat a filmvászonra. Az erőfeszítés nem volt hiábavaló, tökéletes munkát végeztek mindnyájan. Összegyűjtöttünk néhány tehetséges színésznőt, akik a kemény munkának köszönhetően Oscar-díjas filmekben alakíthattak főszerepet.

Gal Gadot, Csodanő

Az izraeli szépség, Gal Gadotnak, soha nem volt problémája a túlsúllyal. Egész életében vékony volt. Amikor megkapta Diana Prince szerepét a Csodanőben az megváltoztatta karrierjét. Galnak rengeteget kellett edzenie. Kilenc hónapon keresztül gyakorolt Hollywood egyik legjobb edzőjével, hogy megkaphassa a szerepet. A Gadot intenzív edzései két órát vettek igénybe az edzőteremben, két órás harcművészetet és további két órás lovaglást tanult. Az eredmény lenyűgöző, a színésznő 17 kilónyi izmot szedett magára.

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés,

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés,

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés,

Alicia Vikander, Tomb Raider

Amikor Alicia elment a 2018-as Tomb Raiderben castingra, hogy megkapja Tomb Raider szerepét, sok rajongó izgult azon, hogyan alakítja majd a színésznő a híres kaland-kereső nő szerepét. Hiszen a szerep elődje a gyönyörű Angelina Jolie volt, akit nehéz lesz felülmúlni. Ezért Vikander elkezdett brutálisan edzeni, hogy felkészüljön a szerepre.

Az edzőtermi edzésen kívül Alicia rengeteget kerékpározott, harcművészetet tanult, gyakorolta a hegymászást és nem mellesleg úszott is. 12 kiló izom került a színésznőre, és most tökéletesen illik a szerephez. Alig várom, hogy láthassam őt a képernyőn!

Scarlett Johansson, Páncélba zárt szellem

Scarlett 2010-ben tűnt fel a képernyőn a Marvel sorozatban, mint Fekete özvegy. Scarlett Johanssonnak a szerephez megfelelő állóképességet kellett tanúsítania, amihez rengeteget edzett. Amikor Páncélba zárt szellemben hírhedt katonaként szerepelt, Johansson szintén kemény edzésbe fogott. Johanssonnak nemcsak a testét kellett formálni ahhoz, hogy fantasztikusnak tűnjön abban a szuper feszes ruhában, hanem javítania kellett a harci képességein is. Azt hiszem, csodálatos munkát végzett!

Zoe Saldana, Avatar

Zoe Saldana teljesítményét az ikonikus Avatar filmben nagyra értékelte mind a közönség, mind a kritikusok egyaránt. És azt hiszem, megérdemelte ezt! Habár Saldana Neytiri karakterét csak mozdulatait animációs modellként ismerhetjük meg, a színésznőnek komoly előkészületeket kellett elsajátítania a szerep kedvéért. Saldana hat hónapot töltött az íjászat rejtelmeiben, lovaglást és harcművészeteket is tanult. 

 

Zoe Saldana (@zoesaldana) által megosztott bejegyzés,

Natalie Portman, Fekete hattyú

2011-ben Natalie Portman legjobb színésznőért járó Oscart kapott a Fekete hattyú című produkciója miatt, amit teljes mértékben megérdemelt. A színésznő olyan, mint egy vadállat Nina szerepében. Portman-nak hatalmas balett készséget kellett kifejlesztenie, ezért egy teljes évet töltött táncórákon ez napi öt órát vett igénybe. Szigorú étrendet követett, aminek eredménye következtében 20 kilót fogyott.

Alison Brie, Glow

Alison Brie az egyik legfontosabb női birkózó a GLOW-ból. Annak érdekében, hogy átalakuljon a szerepre, Brie-nek hivatásos harcossá kellett formálnia magát. Kétszer kardiózott egy nap. Brie célja nem csak az volt, hogy a teste jobban illeszkedjen a szerephez, hanem hajlékonyabb is legyen. Mindkettő sikerült neki.

Alison Brie (@alisonbrie) által megosztott bejegyzés,

Uma Thurman, Kill Bill

A legendás Beatrix Kiddo a Kill Bill filmekből egy profi gyilkológép, aki 50 embert is megölhet egy harc alatt. Ahhoz, hogy rendkívüli karakterré váljon, Uma Thurman sok új készséget kellett szereznie, mint például megtanulni a kung fu alapjait, különböző kard általi harcok, harcművészet gyakorlása és fejlesztette késdobálási technikáját.

Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala

A sziklamászás, fa mászás, bokszolás, futás, és az íjászat – ezek csak néhány készségek, amit Jennifer Lawrencenek meg kellett tanulnia, hogy Katniss Everdeen szerepében tündökölhessen az Éhezők viadalában. Extrém edzésen vett részt, nagyon sokszor kardiózott, hiszen a filmben majdnem minden alkalommal futni kellett. Az eredmények hihetetlenek voltak – Jennifer lenyűgöző volt abban tüzes ruhában.

Hilary Swank, Millió Dolláros Bébi

Hilary Swanknek úgy kellett edzenie, mint egy őrültnek, hogy tökéletesen alakítsa  a Millió Dolláros Bébit. Egész napja a diétáról és az edzésekről szólt, még az alvást  is ehhez igazította, annak érdekében, hogy izmosabb legyen. Swank heti szinten növelte azt a súlymennyiséget, amivel edzett, sok fehérjét evett emellé. Ennek eredményeképpen a színésznő 19 kiló izmot kapott magára ezzel meg is nyerte második Oscar-díját.

Demi Moore, G.I. Jane

Demi Moore 1997-ben megkapta  G. I. Jane szerepét, amihez hatalmas átalakuláson kellett átmennie, durván felfejlesztette fekvőtámasz képességét. De ehhez Deminek egy valódi Navy SEAL kiképzésen kellett részt vennie. Minden egyes nap elment edzeni, súlyzós és kardió edzéseket is csinált.

Anne Hathaway, A sötét lovag- felemelkedés

A 2012-es év kétségtelenül nehéz volt Anne Hathaway számára. Oscar-díjas előadása a Nyomorultak szerepéhez a színésznőnek 25 kilótól kellett megszabadulnia. De ettől kezdve megkapta Christopher Nolan A sötét lovag-felemelkedés című filmjében a Macskanő szerepét. Annak érdekében, hogy tökéletes legyen abban a bőrszerkóban, Hathaway számos harci kiképzésen ment át, rendszeresen járt tanárhoz és jógára is eljárt.

Sofia Boutella, Kingsman- A titkos szolgálat

Sofia Boutella híres lett, miután megjelent a Nike Keep Up üzleteiben. Az utcai táncos gyermekkorában mindig tökéletes formában volt. De még ez sem volt elég, amikor egy őrült bérgyilkos szerepet megkapta 2014-es Kingsman: A titkos szolgálatban. A szerephez való felkészüléshez Boutella három hónapig taekwondo és thai boksz órákat vett.

Sofia Boutella (@sofisia7) által megosztott bejegyzés,

Michelle Rodriguez, A bunyós csaj

Michelle Rodriguez neve és arca inkább a Halálos Iramban filmsorozat miatt lehet ismerős. A 2000-es években kezdte el színészi karrierjét a bajba jutott harcos szerepében, A bunyós csaj című filmben. Nagyon készült a filmre, naponta kettő-hat órát edzett. A súlyemeléstől  és a fehérjefogyasztástól végül tíz kiló izom került rá. Azóta Rodriguez az egyik legismertebb akció-filmsztár.

Charlize Theron, Atomszőke

Egy 2017-es filmben, az Atomszőkében, a gyönyörű Charlize Theron játszik méghozzá egy magasan képzett MI6 ügynököt játszik. A képernyőn való tökéletes megjelenéséhez Charlize négy órákat töltött az edzőteremben. A felkészülés olyan intenzív volt, hogy a színésznő két foga bánta a kiképzés során.

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

Taraji P. Henson, Proud Mary

Taraji P. Henson egy erős nő! 47 éves kora azonban nem akadályozta meg, hogy kemény kiképzésen vegyen részt a 2018-as akciófilmhez és megkapja Proud Mary szerepét. Keményen edzett mind az edzőteremben, mind a harci kiképzéskor. Komoly tiszteletet érdemel a csodálatos Taraji.

taraji p henson (@tarajiphenson) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments