HomePeople18 kép, mely tökéletes bizonyítéka annak, hogy a tiszta lélek a cselekedetekben...

18 kép, mely tökéletes bizonyítéka annak, hogy a tiszta lélek a cselekedetekben mutatkozik meg

A hősiesség, életmentés, segítségnyújtás sokak számára teljesen ismeretlen fogalom. Nem arról van szó, hogy nem ismerik fel az ilyen helyzeteket, hanem egyszerűen elsétálnak azokról a helyszínekről, ahol simán tudnának segíteni. Ez nagyon csúnya dolog, mert előfordul, hogy emberi életeket is lehet ezzel menteni. Szerencsére akad még néhány árnyékban élő hős, akik mindent megtesznek azért, hogy segítsenek embertársaikon még akkor is, ha az ő életük kerül ezáltal veszélybe. Tökéletes példa volt erre a nemrég futótűzként terjedt hír, miszerint egy hat éves kisfiú megmentette húga életét egy felbőszült kutyától. A gyermek arcát 90 öltéssel tudták összevarrni, s mikor megkérdezték tőle, hogy miért állt a kutya és húga közé azt válaszolta: “Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, inkább én legyek az…” Mostani posztunkban olyan képeket és felvételeket gyűjtöttünk össze, melyek bebizonyítják, hogy a tiszta lélek a cselekedetekben mutatkozik meg.

1, Egy férfi, aki menedéket biztosít a kóbor kutyáknak egy óriási vihar kellős közepén.

Helping the stray dogs from r/HumansBeingBros

2, Egy csapat, akik megtisztították a helyi strandot. Összesen 165 kiló szemét gyűlt össze. Szép teljesítmény, le a kalappal.

3, Vannak emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy segítsenek embertársaikon. A sárga pólós nő az édesanyám, aki szeretett volna a szomszédjának segíteni megtalálni a kutyáját. Mindennap mikor elment otthonról felcsatolta a kis övtáskáját, amiben jutalomfalat és póráz volt. Szerencséjére meglett a kutyus és visszajuttatta jogos gazdijához.

4, Milyen jó, hogy vannak még ilyen emberek a világon.

“Kérlek vigyázz a kocsid kereke alatt alvó őzgidára. Köszi.”

5, Vannak még jó és adakozó lelkű emberek a világon.

“Fehér felirat: A kislányomnak vesére lenne szüksége. Kék szöveg: A kislányomnak van veséje. Köszönjük Willie az önzetlen ajándékod!”

6, Valaki ott felejtette a kutyáját a zuhogó esőben a bolt előtt, viszont nem kellett sokáig áznia, mert egy biztonsági őr kiment hozzá és a feje fölé tartotta az esernyőt.

7, Egy katona, aki mozdulatlanul ült addig, míg ez a kis fickó aludt.

8, Ez az Uber sofőr bevitte a kórházba ezt a fiatalembert és addig vele volt míg a családja meg nem érkezett. Mivel elég messze laktak tőle, ezért sokáig bent maradt vele.

9, Rákot diagnosztizáltak nálam, ami miatt kemoterápiára kell járnom. A kezelés miatt kihullott a hajam, és a családom szolidaritás gyanánt levágatta a haját. Nekem van a legrendesebb családom.

10, A sapkás, szemüveges férfi a mentő kiérkezése előtt elkezdte újjáéleszteni a férfit. Az ő segítsége nélkül biztos, nem élte volna túl az esetet.

11, A macskám elképesztő anyai ösztönökkel rendelkezik. Megetette a hat kiskutyát, akiket az utcán találtam.

12, Ez a férfi megmentette ennek a kislánynak az életét a Katrina hurrikán alatt. Évekkel később újra találkoztak, amiről kép is született.

13, Egy kislány, aki a hátára kapta társát, mikor meglátta, hogy nehezen megy át a zebrán. Respect a lánynak!

14, A 90 éves nagyapám elkezdte kézzel megvarrni azt a játékot, amit a kutyája széttépett.

15, Apám talált egy madarat az út szélén, amit magához vett és bevitte az állatorvoshoz. A doki szerint, ha nem vitte volna be, biztosan elpusztul.

16, Nem is annyira szívtelenek a királynő őrei, mint sokan gondolják. Egy kisfiú palotaőrnek öltözött be, és elkezdett tisztelegni a valódi őrök előtt. Az egyik fogta magát, visszament és megengedte, hogy közös képet csináljanak.

Little Queen’s Guard from r/aww

17, Egy koncerten felemelték ezt a kerekesszékes fiút, hogy jobban lássa mi zajlik a színpadon.

18, A nagymamám még soha nem volt Disneylandben, a 78. születésnapján viszont megleptük és elvittük. Nézzétek a mosolyt az arcán.

Titeket is meghatottak a képek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments