HomeFunny18 éleseszű kommentelő, akik rávilágítanak a dolgok lényegére

18 éleseszű kommentelő, akik rávilágítanak a dolgok lényegére

Vannak azok a típusú emberek, akik imádnak belekötni másba,és sajnálatos módon meg van az a remek képességük is, hogy egyből kiszúrnak mindent. Másnak órákig kell magyarázni, hogy mit kell figyelni egy képen, ők pedig másodpercek töredéke alatt észreveszik. Ezek az emberek egyébként legtöbbször a konfliktusokat keresik, és ugye a legalkalmasabb erre az internet, ahol egy-egy beszóláshoz még az arcodat sem kell felvállalni…Vicces nem? A bántó megjegyzéshez már saját magukat nem merik adni….És persze van a csipkelődő kategória, amin mindenki jót nevet, vagy éppen rádöbbent arra, mennyire buták is voltunk.

 

1.

Egyébként igen! A képet feltöltő hölgy eléggé elégedetlennek tűnik.  Más örülne, ha töltő helyett egy új telefont kapna.

 

 

2.

A két kép nem elég egyértelmű, mit ne adjunk fel? A tanulást? Az edzést? Vagy tényleg, az átöltözést? Szerintem utólag a hölgy is pontosított a kép címén.

 

3.

Nagyon fontos, ha motorra  ülünk mindig az előírt felszerelésben tegyük meg. A bukósisak, a megfelelő védőruházat a mi biztonságunk érdekében lett kifejlesztve. Bár a kommentelő szerint egyszerűbb autóba ülni, de aki motorozni szeret, annak ez egy jó példa lehet,miért is hasznos a bukósisak.

 

 

4.

Bár irónikus a válasz a kiírásra, van  benne valami. A titokzatosság nem minden esetben lehet jó, sőt van,amikor ez már a kapcsolat elejét is megmérgezi. A kommentelő valószínűleg szeret szingli lenni.

 

 

5.

Hát persze, de nem zokniban. Én nem is értem sokszor az embereket. Ki mos zokniban lábat?

 

 

6.

A márkák tekintetében eléggé megosztottak az emberek. Kinek ez,kinek az válik be. Van, aki gyűlöli az Apple-t van, aki pedig semmi pénzért nem cserélné le a márkát. Ez a kép jól mutatja a két ellentábort.

 

7.

Szerintem ehhez nem is kell mit hozzáfűzni. Aki rendelt már az oldalról, az tudja,hogy sokszor nem azt kapja kézhez, amit rendelt.

 

 

8.

Szegény! El se tudom képzelni, milyen nehéz két hete volt, hogy ezt csak a vidámparkban lehetett kipihenni. Bár azért szögezzük le, rendkívül kedves gesztus volt a párjától.

 

 

9.

Nem is értem…nem fájt neki séta közben a lába? Értem én, hogy meg kell hódítani a kiszemeltet, vagy egyszerűen borsot törni az egyik irigyének orra alá, de hölgyek, megér ennyit?

 

 

10.

Azt mondják, hogy az ember a családját nem, de a barátait megválaszthatja. Bár, ennyi kihomályosított képnél,már mi értelme volt egyáltalán feltölteni. És tényleg, a kutyus mit vétett?

 

 

11.

Ami beválik, attól nem szabad megválni. És ő így van a fülhallgatójával. A kommentelő számára pedig szimbólikus jelentéssel bír.

 

 

12.

A macska egy igazi művész. Én az illető helyében leülnék, és megvárnám mit hoz ki belőle.

 

 

13.

Van, akit nem lehet megvenni. Bár nem tudom a lánya mit szól ehhez, bár biztos van pár próbálkozó már. Lehet rendes castingon estek keresztül a férfiak, mire megtalálják az igazit.

 

 

14.

Akár lehet a márkának ez a reklámképe is. Többfunkciós,pont amire egy férfinak szüksége van.

 

 

15.

Valószínű,hogy az unoka nem bírt magával és azért kapott pár pofont. De ha a rendőrség nagyon kekeckedik lehet a mama kioszt nekik is pár nyaklevest.

 

 

16.

Lady Gaga ruhája igazi beszédtéma még mindig. Legalább annyira híres lett,mint a húsruhája. Van, aki azonban másra asszociál róla.

 

17.

Nem is értem, hogy jutott eszébe ez az öltet. Ez a garnélás valami…hát elég érdekes ízvilágot hordozhat magában.

 

 

18.

Valószínű,hogy a használata után pár embernek örökre megváltoztatta az életét…

 

 

Most Popular

Recent Comments