HomePeople17 humoros ember, akik egyáltalán nem veszik komolyan saját életüket.

17 humoros ember, akik egyáltalán nem veszik komolyan saját életüket.

Vannak olyan emberek, akiket az ég rendkívül jó humorérzékkel áldott meg. Itt nem csupán arról van szó, hogy viccesen kezelnek bizonyos helyzeteket, vagy kinevetik a hozzájuk közel álló személyeket, hanem saját magukon is képesek jóízűen röhögni. Én speciel azok táborát erősítem, akik sírásig tudnak magukon nevetni, ha valami elképesztően ciki és vicces dolgot csinálnak. Szerencsére nem csak én vagyok az egyedüli ezen a téren. A mai cikkünkben szereplő személyek olyan pozitívan élték meg a kellemetlen szituációkat, hogy arról még képet is posztoltak a közösségi oldalaikon. Ha megnézed ezeket a fotókat, akkor garantált, hogy szem nem marad szárazon.

Így kell humorral felfogni a műló éveket.

A pulóveren lévő felirat: Az én koromban, már nem egy finom nasi vagyok, hanem egy Happy meal menü gyerekekkel és játékokkal.

„Világ életemben szerettem volna egy menő combcsizmát. Hát most megkaptam.”

„Nem tudom, hogy csinálják a reklámokban, hogy a csajok vonzón és nőiesen tudnak kijönni a medencéből. Nekem általában úgy sikerül, ahogy a jobb oldali képen látszik.”

Minél idősebb az ember, annál jobban tesz le gyerekkori álmairól:

6 évesen: Orvos szeretnék lenni.

16 évesen: Ápolónő szeretnék lenni.

19 évesen: Kipróbálom a könyvelést.

24 évesen: Hé, srácok! Üdvözöllek titeket újra a Youtube csatornámon.

Úgy látszik nem viselte meg az asszony elvesztése.

„A legjobb barátom ellopta a feleségemet. Pénzre van szükségem ahhoz, hogy tudjak venni neki egy köszönőkártyát!”

Valljuk be, mindannyian így vagyunk ezzel a helyzettel.

„Életem minden egyes napja olyan, mint a „Benjamin Button különös élete” című filmben. Reggel felkelek és úgy érzem magam, mint egy öreg nagypapa, aki legszívesebben mindenkit megverne egy ásóval, de estére visszafiatalodom és tele vagyok energiával valamint szenvedéllyel.”

„Kicsi korom óta én járok édesapámmal vásárolni és ilyenkor mindig beleültetett a bevásárló kocsiba. Itt vagyok 30 éves és még mindig ugyanígy szoktunk vásárolni.”

Ilyen az, amikor üres fenyegetéseket vágnak az ember fejéhez.

„Ma megtanultam milyen az, ha igazán megsértik az embert. Egy padon ültem, és a mellettem ülő nő épp telefonált. Egyszer csak ezt mondta a telefonba:”Ha szakítani akarsz velem – rendben, akkor felszedem az legelső pasit, akit meglátok” Ezután rám nézett, majd szó nélkül elsétált.”

„Tanév elején mindenki azt kérdezgette tőlem, hogy hova mentünk a családdal nyaralni. Én mindenkinek ezt a képet mutogatom. Senki sem veszi észre, hogy ez nem egy repülőgép ablaka.”

„Csak egy jó tanács. Senki sem készítsen magáról szelfit a víz alatt, különben úgy jár, mint én:”

Az ittas barátom megkérdezte tőlem, hogy ki a világ leghelyesebb pasija?

Én azt válaszoltan, hogy: „Te”.

Erre ő: „Dehogy is, Ryan Reynolds az!”

„A születésnapomon megajándékoztam magam egy jeggyel, mely a kedvenc baseball csapatom meccsére szólt. Nem elég, hogy ezen a napon egyedül voltam, de még a csapatom is kikapott.”

Ez a kacsa sokkal, de sokkal sikeresebb az életben, mint amilyen n valaha is leszek.

„Anyukám megszólta apámat, hogy nem szép a mosolya. Apám ennek megcáfolására rendelt magának az internetről egy műfogsort, azóta pedig ilyen képeket küldözget:”

Ohh… a szinglik élete. Ismerős nem igaz?

„329 napja nem voltam senkivel: Csak azért elmentem egy Starbucks-ba, hogy végre valaki a nevemet kiabálja.” – Szerintetek mennyire lehetett elkeseredve?

„A haverom és a felesége elváltak, ezért ő átalakíttatta az exéről készült tetoválását. Ebből arra következtetek, hogy házasság alatt olyan volt, mint maga az ördög.”

Ennek a kínai lánynak a hátára az van rátetoválva, hogy „Kínában készült.” Mekkora király már, aki ilyet csináltat. A legszebb az, hogy igaz is.

Ismertek ilyen humorérzékkel rendelkező embereket?

Most Popular

Recent Comments