HomeAnimals16 történet, amely bizonyítja, hogy a világ még mindig tele van szeretettel...

16 történet, amely bizonyítja, hogy a világ még mindig tele van szeretettel és gondossággal

Év vége felé közeledve az ember akarva akaratlanul is visszatekint az elmúlt hónapokra és számba veszi a történéseket. Ha végre kinyitod a szemed látni fogod, hogy a világon nagyon sok olyan ember él, akik mindent megtesznek annak érdekében hogy más emberek, állatok életét jobbá tegyék. Nem azért segítenek nekik, mert bármit is kapnak érte cserébe, hanem azért, mert jólesik nekik valami jót tenni. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány embert, akiknek története a te szemedbe is könnyeket csal. Mindenki tanulhatna ezektől az emberektől.

1, Ez a nővér feldíszítette a haját, hogy karácsonykor megpróbálja felvidítani az intenzív osztályon fekvő betegeket!

2, Ez a kisfiú az egész óvodai csoportját meghívta az örökbefogadási tárgyalására.

3, A szomszédom ezekkel a képekkel díszítette ki a felvonó melletti folyosót. A legelképesztőbb, hogy kézzel készítette őket.

4, Ennek a kiskutyának azt a nevet adták, hogy Malacka. Vajon és süketen jött világra, ám most segít a gyerekeknek a félelmeik leküzdésében.

A Malacka nevű kölyökkutya egy tacskó és csivava keverék. Vakon és süketen született, de ez nem akadályozta meg abban, hogy valódi sztár legyen. Nagyon jó családot talált magának, majd a hatalom és a bátorság szimbólumává vált. Legalábbis ez történt az után, hogy egy massachusettsi általános iskolai tanára elmesélte történetét a diákjainak. Malacka pozitív hozzáállása segít a gyerekeknek legyőzni a nehézségeiket, sőt annyira tetszett nekik a története, hogy igazi példaképként tekintenek rá.

5, Minden alkalommal, amikor DeAndre Hopkins amerikaifutball-játékos gólt szerez, megkeresi édesanyját a lelátón, hogy odaadja neki a labdát. Édesanyja sajnos 17 éves korában elvesztette látását.

DeAndre anyja, Sabrina Greenlee mindig részt vesz a Houston-Texas meccsen, és mindig ugyanarra a helyre foglal jegyet. Sabrina elvesztette látását, mikor fia még csecsemő volt, de nem adta fel hanem egyedül felnevelte 4 gyermekét. DeAndre nagyon sikeres sportoló lett, aki nagyon szereti anyját.

6, Ezek a srácok mindig is egy kutyáról álmodtak, de a főbérlőjük nem engedte meg nekik, hogy háziállatuk legyen. Szomszédaik megmentették nekik, hogy naponta a kutyájukkal legyenek és játszanak.

A 4 fiatal mérnök meglátta, ahogy szomszédjuk kutyájával együtt sétálgat az utcán, így levelet írtak neki. megkérdezték tőle, hogy foglalkozhatnak, sétálhatnak és játszhatnak-e vele, mikor ő elfoglalt és nem tud rá figyelni. A tulajdonos kutyája nevében írta meg a választ:

“Kedves fiúk! Nagy meglepetés volt számomra ez a levél! 2 éves és 4 hónapos Sheprador vagyok (Pásztor és Labrador keverék). Nagyon barátságos vagyok és szeretnék veletek összebarátkozni De figyelmeztetnem kell titeket, hogy a barátságom ára napi 5 labdázás és hasvakarás.

Gazdival megértjük milyen nehéz megtalálni azt a helyet, ahol kedvtelésből lehet tartani házi állatot. Ezért szeretnék veletek együtt lógni, amikor ráértek. Dobj Chris gazdámnak egy WhatsApp üzenetet, hogy megbeszélhessük a találkozókat. Addig is pacsi, Stevie Ticks.”

7, Japánban nyitottak egy játékkórházat

A japán emberek sajnálták kidobni azokat a játékokat melyek valamilyen sérülést szenvedtek el, ezért néhányan összegyűltek és egy speciális üzletet nyitottak, ahova bárki beviheti sérült játékait. Viszont ez nem egy hétköznapi üzlet, hanem egy “kórház”, ahol minden szükséges eszköz megvan ahhoz, hogy meggyógyítsák a betegeket.

8, “2 óra alatt 4 zsák szemetet gyűjtöttek össze a helyi lakosok. Ennek köszönhetően a városi park ismét szemétmentes övezet lett.”

9, Ez a lány heti szinten főz ételeket a hajléktalanok és rászorulók számára.

A szentpétervári Ekaterina heti szinten ingyen és bérmentve főz, hogy az ételeket egy jótékonysági szervezetnek adja, mely rászorulókon és hajléktalanokon segít. Néhány összetevőt maga vásárol meg, néhányat pedig ingyen kap a boltoktól és piacon dolgozóktól. Az étkezéseken kívül Ekaterina meleg ruhákat is gyűjt.

10, Egy pár 2 kismacskát talált a helyi szupermarket előtt egy dobozban. A vörös színű cica testvéreket egyből magukhoz vették és Ednek valamint Sheerannek nevezték el. Most boldogabbak, mint valaha.

11, Önkéntesek ezrei varrtak kesztyűt szerte a világon, az erdőtüzekben hajléktalanná vált koaláknak.

Egy állatvédelmi szervezet Facebookon keresztül tett közzé egy bejegyzést, amiben elmondják és megmutatják, hogy az erdőtüzek miatt hajléktalanná vált koalák számára milyen kesztyűre lenne szükség. A koalák sebeinek meggyógyítása valamint bőrük helyreállítása érdekében pamutból vagy flanelből készült speciális kesztyűt kell viselniük. Az emberek szerte a világból úgy döntöttek, hogy segítenek ezeknek az állatoknak.

12, Ez a kínai kislány minden utcai macskát betakart falevéllel, mert nem akarta, hogy megfázzanak a hidegben. Ez a legtisztább dolog a világon!

13, Néhány jó ember befogadott és kezelésbe vett egy beteg macskát, akinek súlya mindössze 1,3 kilogramm volt. Most már egészséges és súlya is elérte a 3,6 kilót.

14, Az állatvédők ezt a kimerült kiskutyát egy farmról mentették ki. Most az egyik megmentőjével él és boldogabb, mint valaha.

15, Dél-Koreában nyitottak egy óvodát a kutyák számára, ahol szakértők vigyáznak rájuk, míg gazdáik a munkahelyen vannak.

16, Egy tigris kölyök, aki édesanyja elhagyott és egy kutya képében talált rá igaz barátjára.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments