HomePeople16 fotó, ami a legfagyosabb szíveket is egy pillanat alatt megérinti

16 fotó, ami a legfagyosabb szíveket is egy pillanat alatt megérinti

Bármelyik képet is nézzük meg ebben a cikkben, mindegyik olyan mély érzelmeket mutat, mely egy pillanat alatt meg tudja érinteni az embert. Ilyen megható pillanat, mikor a nemrég született kisbaba egy idegen karjaiban nyugszik meg, vagy mikor egy idős bácsi elmeséli élete történeteit az őt kiszolgáló pincérnek, vagy mikor egy fodrász beteg és árva gyerekek haját vágja le ingyen. Ezek mind-mind olyan pillanatok, melyek a szeretetet, tiszteletet, empátiát és odaadást tükrözik. Mindenkinek így kellene viselkedni és nem lenne annyi probléma a világon.

1, A nagymama betegségéből adódóan nem mehetett el unokája esküvőjére, ezért a lány úgy döntött, hogy meglepi őt, így bement hozzá az idősek otthonába a menyasszonyi ruhájába.

2, “Egy idős bácsi egyedül ült be egy Pennsylvania-i étterembe, ahol a felszolgálónak régi történeteket mesélt. Nézzétek milyen lelkesen hallgatja a fiatal férfi.”

3, “8 éves koromban találtam egy négylevelű lóherét, amit édesapámnak adtam. Amikor elhunyt rájöttem, hogy megtartotta. Kiderült, hogy már 20 éve a pénztárcájában lapult.”

4, “A feleségemmel nem tudtuk megnyugtatni a síró kisbabánkat az étteremben, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk. A mellettünk lévő asztalnál ülő vendég felajánlotta, hogy vigyáz rá, míg mi eszünk.”

5, “A munkahelyemen dolgozó biztonsági őr újszülött csecsemőknek köt sapkát és kis cipőt, majd a világ minden tájára elküldi azokat.”

6, „Lengyel származású nagyapám a második világháború előtt és után. Anyám szerint állítólag 7 év van a két kép között. A szemei számomra sokkal többet mondanak el, mint bármilyen történelemkönyv, hiszen még a koncentrációs tábort is túlélte.”

7, Egy család autóbalesetet szenvedett és míg az édesanyát vizsgálták addig a kislánya ijedtében elkezdett sírni. A mentősök meglátták, hogy a kezében egy körömlakk van és megkérték őt, hogy fesse ki a körmeiket. A kislány megtette és ezzel meg is nyugtatták a lelkét.

8, “A kollégám ráförmedt egy ügyfélre, majd később a kislánya fogta magát és odasétált a férfihoz egy üzenettel és egy doboz csokival a kezében, hogy az anyja viselkedése miatt bocsánatot kérjen.”

9, Ez a fiú Brazíliában volt akkor, mikor egy épület összeomlott. Ezzel a képpel akarta jelezni a családjának, hogy minden rendben van vele és, hogy nem esett semmi baja.

10, Egy édesanya, aki hagyta, hogy fia saját maga válassza ki azt az állatot a menhelyen, akivel örök barátságot akar kötni. Egy öreg, kövér macska mellett döntött, aki egyből belemászott a kezébe.

11, “A 11 éves tesóm koreaiul tanul, hogy beszélhessen az új osztálytársával, aki csak koreaiul beszél.”

12, Egy nő, aki sérült szárnyű pillangókat ment meg. Miután kicserélte a sérült területet és meggyógyultak, szabadon engedi őket.

13, Amikor a kutyád és a gyermeked először pillantják meg egymást.

14, Az idősebb kutya a nagymama vizsla a kicsi pedig az unokája.

15, Egy orosz fodrász, aki ingyen vágja az autizmussal együtt élő árva gyerekek haját.

16, Egy kar nélkül született hölgy, aki beöltözött kedvenc Disney szereplőjének. Itt nem a cipellő volt üvegből, hanem a karja.

Na mit szóltok ezekhez a képekhez?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments