HomeInteresting11 fontos használati cikk, amit nagy kiszerelésben kellene vásárolni

11 fontos használati cikk, amit nagy kiszerelésben kellene vásárolni

A nagy kiszerelésű árucikkekkel sokkal több pénzt lehet megtakarítani a vásárlások alkalmával, arról nem is beszélve, hogy tovább ki is tartanak, mint a kisebb csomagolásban lévő társaik. Vannak olyan termékek, amikből igenis célszerű többet és nagyobb csomaggal venni, mert olyan rohamosan fogynak, hogy kettőt pislogunk és már nincs is az otthonunkban. Ilyen termék például a WC papír, a pelenka vagy a fogkrém. Mai cikkünkben elhoztunk nektek pár használati cikket, amiből tényleg érdemes a nagyobb garnitúrát választani, ha nem akartok mindig boltba futkosni, és dupla pénzt költeni.

1, WC papír.

Ezt főleg akkor célszerű megtenni, ha egyedül élsz, mert ha elfogy, akkor senki nem fog tudni neked segíteni a szorult helyzetben.

2, Vaj

Lehet, hogy elsőre nem gondolnád, de vajból is célszerű egyszerre többet venni, ugyanis nemcsak a szendvicsek elkészítéséhez elengedhetetlen, de vannak olyan ételek melyek alapját ezt az élelmiszer képezi, illetve tökéletesen helyettesíti az olajat is.

3, Dió

A dió egy egészséges élelmiszer, mely pillanatok alatt el tud fogyni úgy, hogy észre sem vesszük. Pontosan az ilyen helyzetek elkerülése végett érdemes nagyobb kiszerelést, vagy több kisebbet beszerezni. Vannak helyek, ahol ömlesztve lehet ezeket kapni, ami sokkal gazdaságosabb, mint zacskóstul venni.

4, Elemek

Az elemek fontosak egy háztartásban még abban az esetben is, ha nincs túl sok készüléked, ami elemmel működik. Célszerű ezekből többet betankolni és hideg helyen tárolni. Nem lehet tudni mikor lesz szükség rá, hogy a távkapcsolóban vagy órában cserélj elemet.

5, Tészta

A tészta egy könnyen elkészíthető finomság, amit lehet bolognai szósszal, tejföllel, cukorral, lekvárral, kakaóval enni. Ha túl lusta vagy ahhoz, hogy bonyolultabb ételeknek nekiállj, akkor ez megmentheti az életed. Érdemes hideg, sötét helyen tárolni, mert eltarthatósága akár két év is lehet.

6, Mosószer

Nem mindenki szeret mosni, viszont ennél még idegesítőbb mikor rájössz, hogy elfogyott a mosószer ezért el kell menned a legközelebbi boltba, hogy vehess és végre kimoshasd a szennyest. Az ilyen helyzetek elkerülése végett érdemes ebből is többet beszerezni.

7, Fogkrém és fogkefe

Nagyon kellemetlen tud lenni, mikor reggel, kómásan odaállsz a mosdókagylóhoz, hogy megmosd a fogad, de rájössz, hogy elfogyott a fogkrém. Hidd el, ez nagyon gyakori probléma, ezért fontos, hogy mindenből legyen tartalék. A fogkefe, vagy az elektromos fogkefe fejből is érdemes plusz kiszerelést tartani, mert sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség.

8, Tusfürdők és samponok

A higiéniai termékek általában nagyon hosszú eltarthatósági idővel rendelkeznek, ennek következtében nem romlanak meg. Jó, ha többet vagy nagyobb kiszerelést vásárolsz ezekből a termékekből, mert ha a szükség órájában elfogy, akkor az nagyon kellemetlen tud lenni.

9, Villanykörte

A villanykörte egy olyan fogyóeszköz, ami bármelyik pillanatban megadhatja magát, így érdemes azokból plusz darabokat tartani a házban, ha nem akarod a nap hátralévő részét sötétben tölteni.

10, Kávé

A nap megindításához elengedhetetlen egy finom, forró kávé. Egy csésze kávé olyan magas antioxidánsokkal rendelkezik, hogy jótékony hatással van a szívre. Ha kisebb kiszerelésben vásárolod, azzal csak pénzt dobsz ki az ablakon, ezért célszerűbb nagyot venni belőle. Mivel sokáig nem romlik meg, ezért többet is e lehet spájzolni.

11, Pelenka

Szinte bármelyik szülő el tudja mondani, hogy a pelenkák, milyen rohamosan fogynak a lakásban. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen drágán lehet hozzájuk jutni. A gazdaságosabb vásárlás érdekében érdemes nagy kiszerelésben venni őket.

Te tudtál ezekről?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments