HomeCelebrity15 Hollywood-i csillag, akinek nem véletlenül több milliós a rajongótábora Instagramon!

15 Hollywood-i csillag, akinek nem véletlenül több milliós a rajongótábora Instagramon!

Ebben az évben a sztárok élete tele van boldog eseményekkel. Néhányan új szerelemre találtak, megházasodtak vagy épp szülők lettek, néhányan visszanyerték csodás alakjukat, vagy sikeressé váltak az üzleti életben. Néhány híresség úgy dönt, hogy hallgat a magánéletéről, mások pedig alig várják, hogy megosszák nagy örömüket rajongóikkal.

Összeszedtünk néhány híresség legújabb képeit Instagramon, amiket, ha megnézünk, láthatjuk, hogy mekkora változások mentek végbe, az ő életükben.

Britney Spears visszanyerte régi formáját.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears valóban csodálatos munkát végzett önmagán. Egyetérthetünk azzal, hogy a popsztár ma még karcsúbbnak és fiatalabbnak tűnik, mint 10 évvel ezelőtt. De, ami a legfontosabb, hogy sokkal boldogabb.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Szerelme Sam Asgari, segít neki az edzésekben. Úgy tűnik, hogy ő a leghelyesebb fickó, akivel Britney valaha együtt volt.

Eva Longoria életet adott várva várt kisbabájának.

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

2018. június 19-én a 43 éves Eva Longoria egy kisfiúnak adott életet, akit ő és férje Santiago Enrique-nek neveztek el. Néhány nappal ezelőtt a színésznő megosztotta az első közös képüket Instagram oldalán.

Natalya Vodyanova azt ígérte, hogy 1 millió rubelt adományoz a futball fejlesztéséhez.

Natalia Vodianova (@natasupernova) által megosztott bejegyzés,

A szupermodell megígérte, hogy nagy összeget adományoz az oroszországi labdarúgás fejlesztéséhez, feltéve, ha hazánk nemzeti csapata legyőzi a spanyolokat, ami végül meg is történt.

Kylie Jenner újszülött lányáról töltött fel képet Instagramra.

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Kylie nem fektetett nagy hangsúlyt terhességébe, de kislánya születése után, mindent meg fog tenni, hogy Stormy nagy figyelmben részesüljön.

Chrissy Teigen ismét bebizonyította, hogy a legfontosabb dolog nem a külső, hanem a boldogság.

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Chrissy tudta, hogy nem ússza meg kritikák és negatív megjegyzések nélkül. Egy kommentelő már bele is kötött, hogy rosszul fogja saját gyermekét.

Kourtney Kardashian az internetes trolloknak.

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Egy másik híres anya, aki a közelmúltban fürdőruhában készített magáról képet, és egyből az volt a legelső kérdése a kommentelőknek, hogy hol vannak a gyerekei. De Kourtney azonnal válaszolt, hogy a fotót, az ő 7 éves fia készítette, míg a másik két gyerek az asztalnál ülnek.

Jennifer Lopez boldog az új kapcsolatában.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Miután többen látták Jennifer Lopez és Alex Rodriguez fotóit, néhány rajongó azonnal feltette a nagy kérdést, hogy esküvő mikor lesz. Hivatalosan azonban ezt még nem jelentették be.

Pete Davidson és Ariana Grande eljegyzése.

Pete Davidson (@petedavidson) által megosztott bejegyzés,

Ariana és Pete csak nemrég óta alkotnak egy párt, de Pete már megkérte Ariana kezét, aki boldogan mondott a fiúnak igent.

Pete Davidson (@petedavidson) által megosztott bejegyzés,

Kaley Cuoco megházasodott.

@normancook által megosztott bejegyzés,

Az Agymenő című sorozat sztárja, nemrég mondta ki vőlegényének a boldogító igent. A színésznő megváltoztatta a hagyományokat, és ebben a ruhában ment férjhez. Nektek tetszik?

Will Smith így köszöntötte fel Jayden fiát születésnapja alkalmából.

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Will Smith fia, Jayden néhány napja töltötte be 20. életévét. Eme nagy alkalom tiszteletére apja megosztott egy kiskori képet róla, ahol a fiú a „Pókemberes” jelmezben pózol együtt testvérével.

Rihanna továbbra is sikeres kozmetikai terméket dob piacra egymás után.

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Nem túlzás, ha azt mondjuk minden, amihez Rihanna hozzáér arannyá válik, mint Midas király legendájában. A tehetséges énekes, sikeres kozmetikai márka tulajdonosává vált, ráadásul ő maga modellezi a termékeket.

Anna Szergejevna Kurnyikova ikreket szült.

? Anna ?Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

16 éves párkapcsolat után Anna Kurnikova és Enrique Iglesias szülők lettek. Rögtön két gyermekük is született, akiket Nicholasnak és Lucynak neveztek el.

? Anna ?Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Mint más hírességek, Anna sem szívesen osztotta meg a nagyvilággal terhességét, de gyermekei születése után, fordult a kocka, mert egyre több képet és videót oszt meg róluk.

Ashley Graham nem fél fürdőruhás képet közzétenni.

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A plus-size modell Ashley Graham, nem fél részt venni fürdőruhás fotózásokon. Ashley, képeit egyáltalán nem engedi retusálni. A legtöbb nőnek van narancsbőre, még azoknak is, akik nem szenvednek túlsúlyban, egyszerűen csak el kell ezt a tényt fogadni.

America Ferrera először lett anya.

America Ferrera (@americaferrera) által megosztott bejegyzés,

America Ferrera színésznő neve a „Ki ez a lány?” TV-sorozatból lehet ismerős, ebben az évben lett először anya. Megosztott egy megható képet a baba lábairól Instagram oldalán.

Dwayne Johnson eteti feleségét, miközben ő eteti kislányukat.

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A képen Dwayne beismerte, hogy nagy örömmel töltötte el, amikor megetethette a feleségét, miközben ő kislányukat Tiana-t etette.

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments