HomeCelebrityKeblei miatt vált céltáblává Gáspár Evelin! El is mondta, hogy miért!

Keblei miatt vált céltáblává Gáspár Evelin! El is mondta, hogy miért!

Mindenki tudja, hogy az utóbbi éveken Gáspár Evelin, Győzike lánya mennyit fogyott . Természetesen a fiatal lány, most már sokkal jobban és magabiztosabban érzi magát, mint azelőtt. Ehhez segítségre volt szüksége, amiben Kocsis Alexandra segítette őt, az egykori Survivor-os szereplő.

Egy vadonatúj funkcióval bővült az Instagram, amit Evelin az elsők között tesztelt le. Sőt, nem is akárhogyan történt a dolog.

Az Instagram, egy olyan lehetőséget kínált a felhasználóinak, hogy aki Insta-Stroyt indít el a telefonján, bármikor, bárhol és bármit kérdezhet tőlük az az ember, aki őt követi. Válaszaikat fel tudják tölteni egy kép kíséretével is, de akár szimpla, egyszerű üzeneteket is küldhetnek a követőknek. Gáspár Evelin, volt az első olyan ember, aki százezres rajongótáborának felajánlotta, hogy kérdezgessék őt életével kapcsolatban. Ám nemcsak szívét lelkét tárta ki rajongóinak, hanem testét is megmutatta nekik.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Sokan tettek fel kérdéseket fogyásával kapcsolatban, sőt voltak olyanok is, akik azt írták a lánynak, hogy miatta fogytak le több, mint 30 kilót. Az is kiderült Evelinről, hogy 178 centiméter magas, és 40-es lábbal rendelkezik. Ezután jött csak a feketeleves, Evelin, mindenki számára meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy plasztikáztatna e valamit magán.

„A természetesség híve vagyok! Nagyon sokan bántanak, hogy nincsenek melleim, de úgy gondolom, hogy nem kell minden lánynak a trendeket követni a szilikont és társait illetően, mert a kisugárzás, ami nagyban hozzájárul a megjelenéshez!” idéztük szó szerint Evelin szavait.

Ezután kapott egy jóval bonyolultabb kérdést is az egyik rajongójától, amire nem, hogy ő, sokan mások sem tudnának válaszolni, de tökéletesen uralta a helyzetet.

„Meg vagy elégedve a testeddel?” – csendült fel a kérdés.

„Elfogadtam az adottságaimat. Odafigyelek a táplálkozásra és rendszeresen sportolok. Próbálom a maximumot kihozni magamból, hogy minél formásabb énem köszönjön vissza a tükörből”. – válaszolta erre a kérdésre Evelin, aki valóban úgy tűnik, hogy teljes mértékben meg van magával elégedve.

Ezen a képen is az látható, hogy a lányt, egyáltalán nem érdekli, hogy nagy keble van, vagy kicsi. Szeret melltartó nélkül lenni.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Itt van egy-két friss kép Evelin életéből:

Evelinnek ez a legelső tetoválása, amit büszkén mutogat a rajongótáborának.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Szemmel látható, hogy rengeteg kilótól szabadult meg a 24 éves lány.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Csinibe öltözve egy kis városi kiránduláshoz.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments