Keblei miatt vált céltáblává Gáspár Evelin! El is mondta, hogy miért!

466

Mindenki tudja, hogy az utóbbi éveken Gáspár Evelin, Győzike lánya mennyit fogyott . Természetesen a fiatal lány, most már sokkal jobban és magabiztosabban érzi magát, mint azelőtt. Ehhez segítségre volt szüksége, amiben Kocsis Alexandra segítette őt, az egykori Survivor-os szereplő.

Egy vadonatúj funkcióval bővült az Instagram, amit Evelin az elsők között tesztelt le. Sőt, nem is akárhogyan történt a dolog.

Az Instagram, egy olyan lehetőséget kínált a felhasználóinak, hogy aki Insta-Stroyt indít el a telefonján, bármikor, bárhol és bármit kérdezhet tőlük az az ember, aki őt követi. Válaszaikat fel tudják tölteni egy kép kíséretével is, de akár szimpla, egyszerű üzeneteket is küldhetnek a követőknek. Gáspár Evelin, volt az első olyan ember, aki százezres rajongótáborának felajánlotta, hogy kérdezgessék őt életével kapcsolatban. Ám nemcsak szívét lelkét tárta ki rajongóinak, hanem testét is megmutatta nekik.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Sokan tettek fel kérdéseket fogyásával kapcsolatban, sőt voltak olyanok is, akik azt írták a lánynak, hogy miatta fogytak le több, mint 30 kilót. Az is kiderült Evelinről, hogy 178 centiméter magas, és 40-es lábbal rendelkezik. Ezután jött csak a feketeleves, Evelin, mindenki számára meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy plasztikáztatna e valamit magán.

“A természetesség híve vagyok! Nagyon sokan bántanak, hogy nincsenek melleim, de úgy gondolom, hogy nem kell minden lánynak a trendeket követni a szilikont és társait illetően, mert a kisugárzás, ami nagyban hozzájárul a megjelenéshez!” idéztük szó szerint Evelin szavait.

Ezután kapott egy jóval bonyolultabb kérdést is az egyik rajongójától, amire nem, hogy ő, sokan mások sem tudnának válaszolni, de tökéletesen uralta a helyzetet.

“Meg vagy elégedve a testeddel?” – csendült fel a kérdés.

“Elfogadtam az adottságaimat. Odafigyelek a táplálkozásra és rendszeresen sportolok. Próbálom a maximumot kihozni magamból, hogy minél formásabb énem köszönjön vissza a tükörből”. – válaszolta erre a kérdésre Evelin, aki valóban úgy tűnik, hogy teljes mértékben meg van magával elégedve.

Ezen a képen is az látható, hogy a lányt, egyáltalán nem érdekli, hogy nagy keble van, vagy kicsi. Szeret melltartó nélkül lenni.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Itt van egy-két friss kép Evelin életéből:

Evelinnek ez a legelső tetoválása, amit büszkén mutogat a rajongótáborának.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Szemmel látható, hogy rengeteg kilótól szabadult meg a 24 éves lány.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Csinibe öltözve egy kis városi kiránduláshoz.

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

SHARE
Previous article10, mély jelentéssel bíró, őszinte kép a világunkról
Next article15 Hollywood-i csillag, akinek nem véletlenül több milliós a rajongótábora Instagramon!