HomeCelebrityEmlékeztek még Novák Csabára a Barátok köztből? Ilyen lett 40 éves korára!

Emlékeztek még Novák Csabára a Barátok köztből? Ilyen lett 40 éves korára!

Kőváry Tamás, a több éve sikeres Barátok közt sorozat Novák Csabája, aki az első szereplők között volt, akivel elindult a sorozat, még 1998-ban. Ki az, aki ne emlékezne a híres Novák Lászlóra, akit Tihanyi-Tóth Csaba testesített meg, és feleségére Évára, akit pedig Csapó Virág játszott el, valamint jóképű gyermekükre Csabára, aki jó pár leányzó szívét rabolta el a sorozatban, köztük Berényi Katáét is.
Mondjuk ő másfél év múlva ki is szállt a sorozatból, majd egy évre rá visszakerült, de eközben többször feltűnt meg eltűnt a sorozatból, ám végül is 2012-ben teljesen kiírták őt a sorozatból. Csaba a forgatókönyv alapján egy autóbalesetben hunyt el, méghozzá az M1-es autópályán.
A Barátok köztös munka befejezte után, kipróbálta a műsorvezetést is az RTL klubon leadott Forma 1-es magazinban. 2009 fordulópont volt az életében, mert megnősült, amikor megtörtént a menyegző, közös gyermekük Jázminka még csak 8 hónapos baba volt.
A jelenleg 40 esztendős Kőváry Tamás manapság már egyáltalán nem szerepel filmekben, sorozatokban, szóval senkit sem lepne meg, ha nem ismernék fel. Egyszer az RTL Klub Reggeli műsorában volt vendégként, ám megjelenése szinte semennyire sem hasonlított Novák Csabáéhoz. Elmondta, hogy úgy érezte a Barátok közt című sorozatot, mint a Beverly Hills 9210-et, hiszen a fiatalok bandába verbuválódnak, és együtt élik a kis életüket. Igaz rocksztárnak gondolták saját magukat, persze normális kereteken belül azért ki is használták ezt a népszerűséget.
„Bementünk a stúdióba, megtanultuk a saját szövegeinket, leforgattuk az arra a napra szánt jeleneteket, majd ottmaradtunk, nekiálltunk beszélgetni, bulizni, aztán jött még egy kis szövegtanulás, majd este elmentünk valahova tovább bulizni, ezt követően visszautaztunk a stúdióba, szóval egyáltalán nem mentünk haza, de végül az lett, hogy kocsiba pattantunk és elindultunk a Balatonra. Azt mondhatom, elég jó életünk volt, én speciel imádtam – emlékezett vissza Tamás, de azt azért hozzátette, hogy a munkát mindig nagyon komolyan vették.

A könnyen jött népszerűség sajnos meg is változtatott bennünket. „Konkrétan átestem a ló túloldalára” – mondta a Reggeli műsorvezetőinek.
Annak ellenére, hogy mellettünk álltak a szüleink, így is sikerült elszállnunk.

Szinte napi szinten adtunk interjúkat, napi szinten került bele a nevünk az újságba. Az első két-három évben a Barátok közt benne volt mindegyik napilapban – mondta.

Kőváry Tamás megosztotta az az információt, hogy a hangja alapján be tudják azonosítani, hogy ki ő, de már nem ismerik fel, ha az utcán sétál. A többi szereplővel együtt, mind a mai napig tartják a kapcsolatot, ám amióta megszületett második gyermekük, a személyes találkozókra nem jut annyi idő, mint régebben, bár kivételt képez Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, mivel a gyermekeik egy és ugyanazon iskola tanulói.

Most Popular

Recent Comments