HomeInterestingEz a 14 kép bebizonyítja, hogy nap mint nap át vagyunk verve!

Ez a 14 kép bebizonyítja, hogy nap mint nap át vagyunk verve!

Biztos sokaknak ismerős az érzés, mikor egy kis nassolni valóra vágytok, hogy a chipsek, amit ügyes bajosan az utcában lévő kisboltban vettél, a tartalma elkezd fogyni. Régebben azért nem volt ennyire drasztikus a helyzet, de manapság, most már több levegőt adnak el, horror árért, mint finomságot. Hogyan lehetséges ez egyáltalán? Mi alapján fogják magukat a gyártók és tévesztenek meg minket, gyanútlan vásárlókat. Főleg, úgy, hogy nem túl különleges nasiért drága pénzeket kérnek el.

Nos, Ross Hudgens, a „Siege Media” tartalom marketing cég alapítója elárulta a részleteket. A pontos eredmények érdekében egy pontos módszerrel bemutatta a „Kitchen Cabinet Kings” kirendeltségeinek eredményeit, akiknek a posztja hamarosan vírusként terjedt el, mivel az embereket sokkolta, valamint szórakoztatta is és hálásak voltak, hogy felfedték, a chipses zacskó rejtelmeit.

Élvezve ezt a tudást, a fogyasztók most már tudják, hogy melyik márka kínálja a legmegbízhatóbb termékeket. Görgess le, és nézd meg, hogyan változott meg a chipses zacskó tartalma az évek alatt.

Gondolkoztál már azon, hogy milyen arányban oszlik meg a chips és a levegő a zacskón belül? Ha nem most, itt az ideje, hogy a saját szemeddel is lásd.

A Cheetos chipseknél több, mint a fele levegő, ami valljuk be nagyon kiábrándító.

A Ruffles nevű nasinak, pontosan a fele levegő.

A Stacy’s Pita Chips-él is az a helyzet, mint a Ruffles-nél, 50%-os arányban oszlik meg a levegő és a termék.

A Terra egy kicsivel jobb teljesítményt ért el, hiszen nekik 49% az aránya.

A Doritos chipseknek már csak 48%.

Ahogy, megyünk lejjebb, egyre kevesebb lesz ez az arány, és lehet, hogy nem is az általunk megszokott márkákat kellene vásárolni. A Kettle Brand zacskókban már csak 47% a levegő.

A Cape Cod nevű nasi, ami nem is biztos, hogy kapható nálunk, csak 46%-os arányban oszlik meg a levegő és a chips.

A Popchips-nél 45% lett a levegő.

A hazánkban is kapható Lay’s, sokkal jobb eredményt ért el, mint a Cheetos, hiszen ennél a terméknél csak 41% lett a levegő.

A Sun Chips is ugyanazt az értéket kapta, mint a Lay’s.

A Lay’s egyik testvére, még jobb eredménnyel szolgálhatott a vásárlóknak, mert a csomagolásban mindössze, 39% levegőt fedezhettek fel.

A Tostitos Scoops, amit szintén nem lehet hazánkban megvásárolni, 34%-os arányt kapott.

A sokak által kedvelt, ám nagyon drága chipse a Pringles-ben, csak 28% levegő található.

És végül, a chips, ami a lista élén szerepel, és megkapta a legkevesebb levegővel ellátott chipses zacskó különdíját, az nem más, mint a Fritos, amiben összesen csak 19% levegő van.

Most Popular

Recent Comments