HomeCelebrity11 sztár akinek nem hiába vártuk a visszatérését!

11 sztár akinek nem hiába vártuk a visszatérését!

Bosszantó amikor kedvenc sztárunk úgy dönt, hogy „leteszi a lantot” és valami másba kezd. Ez természetesen az ő döntése. Nekünk el kell fogadnunk. Ki tudja mi áll a háttérben. Lehet az betegség, családi okok de van, aki csak szimplán megelégelte a vörös szőnyeget és inkább pihenne.

Mutatunk pár hírességet, akiket tárt karokkal várnánk vissza!

Fergie

Fergie 2009-ben férjhez ment Josh Duhamel színészhez és 4 évvel később fiúk született. Az énekes úgy döntött, hogy minden idejét a családnak szenteli és elhagyja a színpadot. 2016-ban tért vissza újult erővel. 2017-ben elvált majd szólókarrierbe kezdett.

Amy Lee – Evanescence

2011 után eltűntek közel 6 évre. Most új albummal jelentkeztek (Synthesis).

Pink!

Egy meglehetősen hosszú szünet után pink 2017-ben kiadta a 7. albumát „Beautiful Trauma” címmel. Nagyon fontos számára a család, de a zene is. Így nem bírt végleg kiszállni belőle. Mi csak örülünk neki. 🙂

Eminem

2013 után tartott egy hosszabb szünetet. 2017-ben tért vissza a színpadra. Új albuma Revival címmel jelent meg és 19 dalt tartalmaz. Többek között közös számokat Beyonce-val, Ed Sheeran-nal és más előadókkal.

Halle Berry

A 2000-es évek egyik legszebb és legfoglalkoztatottabb színésznője volt. A szörnyek keringője című filmjéért Oscar díjat is kapott. Mára a filmezés már nem a fő prioritása a hölgynek. Ezt átvette a gyereknevelés. A színésznőnek két gyermek után is sikerült megőriznie megdöbbentően szép alakját.

Michelle Pfeiffer

A 80-as és 90-es évek egyik legszebb színésznője. 1983-ban vált ismertté a Sebhelyes arcú című filmbéli szerepével. 2010-ben szüneteltette karrierjét. Elsősorban a gyerekei miatt. Most, hogy a gyerekei felnőttek Michelle visszatérhetett a vászonra.

Josh Hartnett

Hirtelen indult be a karrierje. 19 éves korától 23 éves koráig 10 filmben szerepelt. Sajnos az utolsó filmjei nem voltak túl sikeresek és a színész karrierje hanyatlásnak indult. Most a Scary Fairy Tales sorozatban játszik ami nagy népszerűségnek örvend.

Shannen Doherty

A Beverly Hills 90210 sztárja. Sajnos 2015-ben rákot diagnosztizáltak nála. A betegség nagyon kemény volt számára de hitt a győzelmében és végül 2018-ban sikerült legyőznie azt. Most boldognak látszik és visszatért kedvenc munkájához.

Nelly Furtado

Az esküvő után eltűnt a radarról. Teljesen a családnak szentelte az életét. 2017-ben elvált és azóta egyedül neveli a fiát. Az énekesnő eléggé stresszes időszakon van túl, de sikerült helyreállnia.

Avril Lavigne

A 2000-es évek csillaga. 5 éves csend után tért vissza a színpadra. Magánéleti és egészségügyi gondjai voltak. 2014-ben egy kullancscsípésnek köszönhetően Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Jelenleg aktívan dolgozik egy új albumon és örül, hogy újra a színpadon lehet.

Backstreet Boys

Az együttes már 25 éves! 5 éves pihenő után indultak újra útnak. Most koncert turnét szerveznek júliustól novemberig. A rajongók örülhetnek!

Neked? Hiányzik valaki?

Most Popular

Recent Comments