HomeDivat9 divat hiba, ami teljesen tönkreteheti a nyári megjelenésed!

9 divat hiba, ami teljesen tönkreteheti a nyári megjelenésed!

Nyáron semmi sem könnyebb annál, mint amikor elhagyod a házat, valami könnyű viseletben, amit csak magadra dobsz. Azonban néha, egyes emberek, annyira mellényúlnak a kiválasztott darabokkal, hogy csak kapkodjuk utána a fejünket. Rengetegen nem tudják összekombinálni a ruhájukat, hogy szellős is legyen, de elegáns is. Készítettünk egy listát azokról a dolgokról, amibe többször belenyúlnak az emberek, úgy, hogy ők észre sem veszik, mennyire rosszul választottak egy-egy szettet.

Átlátszó ruhák.

Az áttetsző ruhákat csak és kizárólag a strandon fürdőruha fölé célszerű felvenni. Nem jó ötlet ilyen ruhákban elmenni dolgozni, vagy hétköznapi viseletként hordani.

Melltartó.

Mindegy milyen felsőt veszel fel, lényeg a melltartó. Nem előnyös, ha a melltartó, minden irányból kikandikál a ruha alól. Vagy légy a természetesség híve és ne vegyél fel, vagy válassz olyan fazont, amiről tudod, hogy nem fog kilátszódni a felső alól.

Lábbeli.

Ha nem a tengerpartra, vagy vízpartra mész, akkor hamar felejtsd el a flip-flopokat. Ez nem megfelelő viselet az utcákra. Ha meleg van, akkor vagy vászoncipőt, szandált, vagy nyitott orrú cipőt vegyél fel, de azt jó ha tudod, hogy az utolsó kettő viselet megfelelő pedikűrt kíván meg.

Harisnyanadrág.

Harisnyanadrágot, mindazoknak kell viselni, akik olyan helyen dolgoznak, ahol az üzleti dress kód ezt megköveteli. Akiknek egyáltalán nem muszáj hordaniuk, célszerű ezt a darabot eldobni, és feltárni a mezítelen láb szépségét.

Dekoltázs és miniszoknya.

Nem számít mennyire van meleg, a mély dekoltázs és a miniszoknya kombinációja szóba sem jöhet. Az efféle viselet rontja az elegáns megjelenést. Vagy miniszoknyát vegyél fel dekoltázs nélküli felsővel, vagy hosszú ruhát, aminek mély dekoltázsa van.

Feszülős ruha.

Nyáron a nagy kánikulában sokan azt hiszik, hogy egy rövid és testhez simuló ruha, sokkal nagyobb szellőzést biztosít. Hölgyek el kell, hogy szomorítsalak benneteket, de ez nem így van. Minél bővebb a ruha annál jobb szellőzést biztosít. Ne ijedjetek meg azoktól a ruháktól, amik nem feszülnek rá az alakotokra.

Nem megfelelő ruhadarabok.

Még ha 30 fok is van, a libbenő szoknyák és a rövidnadrágok, nem jó viseletnek számítanak, azokon a napokon, mikor dolgozni mész. Jobb ezeket a hétvégére tartogatni, és hétköznapra olyan anyagú ruhákat választani, ami jól szellőzik, mégis elegáns.

Smink és illat.

Ahogy kijön a nyár át kell gondolnunk a sminkünket és illatunkat is. A mindent takaró alapozók helyett célszerűbb BB krémet használni, a fekete szemceruzát pedig barnára lecserélni. Bizony jól látod, a parfümöknek is van nyári és téli darabja. Jobb ha nyáron, egy friss dezodor, és a kellemes tusfürdőd illatát érzik az emberek, nem pedig elkábulnak a melegben a fullasztó parfümödtől.

Fekete szín.

Nagyon sokan nem fordítanak elegendő figyelmet a cipő és a táska harmóniájára. Az üzleti stílusban a fekete kiegészítők tökéletesen kombinálódnak, de a könnyű nyári ruhákkal és szoknyákkal nagyon furán néznek ki.

Most Popular

Recent Comments