Hometip10 nagyon hasznos tipp, amivel, sokkal elviselhetőbb lesz a nyár!

10 nagyon hasznos tipp, amivel, sokkal elviselhetőbb lesz a nyár!

A nyár a legnagyobb hőségben nagyon elviselhetetlen tud lenni. Mindig folyik rólunk a víz, nem tudjuk már hova meneküljünk a nap elől, állandóan megégünk és így tovább. Most elhoztunk pár tippet, ami nagyban megkönnyíti majd az életeteket, a nyári időszakban. Ha ezeket egyszer megfogadjátok, többé nem fogtok máshogy eljárni ebben az évszakban.

Babahintőpor, mint dezodor.

Ha nem akarsz egyből leizzadni, ahogy kiteszed a lábad az ajtón, jobb, ha hagyományos dezodor helyett inkább babahintőporral szórod be a hónaljad. Ennek a készítménynek remek nedvszívó képessége van, így a lábadra is alkalmazhatod, ha a nagy melegbe elkezd izzadni.

Befőttes gumi a napszemüveg szárára.

Unod már, hogy bármikor, amikor felteszed a kedvenc napszemüveged, amit annyira szeretsz, hogy már rongyosra hordtad, lecsúszik? Nos erre is van egy nagyon szuper megoldás, amitől garantáltan nem fog többet csúszkálni a fejeden a szemüveg. Rakj befőttes gumit a szára végére, ahogy a képen is látod, és hidd el örökre eltűnik a bosszúságod.

Kókuszolaj a hajra.

Imádsz nyaralni, de minden egyes alkalommal, ahogy belemész a medencébe a klór kiszárítja a hajad és ezután teljesen kezelhetetlenné válik? Fürdés előtt kenj egy kevés kókuszolajat a hajadra, ami segít megakadályozni, hogy kiszáradjon a hajad, nem mellesleg nagyon szép ragyogást fog biztosítani neki.

Alapozó.

Nyáron mindenki lebarnul, ám az arc nem tud ezzel lépést tartani, főleg, ha mindenféle kozmetikai termékkel van lefedve. Annak érdekében, hogy ne legyen túl nagy a kontraszt a tested többi része és az arcod színe között, keverj az alapozódba egy nagyon kevés bronzosítót.

Jeges kávé.

Az emberek még a meleg napokon sem akarják kihagyni a finom kávét. Ilyenkor persze többen beülnek egy helyi kávézóba és jegeskávét rendelnek maguknak, ám az annyira nagyon fel van cukrozva. Annak érdekében, hogy egy finom hűsítő kávéban legyen részed, főzz le egy adag feketekávét, töltsd bele a jégkockatartóba, majd tedd a fagyasztóba.

Izzadságfoltok elkerülése.

Mindenki nagyon izzadóssá válik, főleg a nagy nyári melegben. Annak érdekében, hogy ne látszódjon a felsődön az izzadságfolt, tegyél a hónalj részére egy betétet, ami felszívja a nedvességet. Ezzel a módszerrel búcsút inthetsz a foltos felsőknek.

Simítózáras tasak + telefon.

Az emberek egy pillanatra sem tudják letenni a telefonjukat, még a tengerparton illetve a medence mellett sem. Annak érdekében, hogy elkerüld, hogy a telefonod vizes legyen, vagy beleessen a vízbe, tedd simítózáras tasakba. Ezzel a módszerrel még a vízben is tudsz vele pötyögni.

Aloevera + jég.

Az embereknek elég egy perc is, hogy a napon pirosra égjenek. Ezért kell, hogy legyen nálunk aloevera, mivel az megnyugtatja az égő bőrt. Ám az még jobb, ha az aloevera gélt, jégkockatartóba tesszük és lefagyasszuk, ugyanis utána rákenhetjük az égő felületre.

Melltartó lecsúszás ellen.

Szereted a pánt nélküli ruhákat, és felsőket, de egy bizonyos ruhadarab mindig lecsúszik a helyéről? Erre a legjobb megoldás, ha ragasztópisztoly segítségével bekened a melltartó alját, akkor garantált, hogy többen nem fog lecsúszni rólad.

Szoknya fellibbenés ellen.

Szeretsz szoknyát viselni, de félsz felvenni, nehogy egy kis szél fellibbentse és olyan dolgok látszódjanak ki, amit nem akarsz? Nos, a legcélszerűbb, ha két pénzérmét varrsz a szoknyád belső részébe. Ezek az érmék a helyén fogják tartani a szoknyát még egy erősebb szélnél is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments