HomeInterestingVisszafordíthatatlan hibák, amit mindenki elkövet farmer mosás közben!

Visszafordíthatatlan hibák, amit mindenki elkövet farmer mosás közben!

1853-ban Livai Strauss varrta az első vászon nadrágot, amely a farmer történelmének kezdetét jelentette. Ez az a ruhadarab, ami soha nem fog kimenni a divatból. Több fazon és stílus található belőle, amiből mindenki kénye-kedve szerint válogathat. Ám hiába szeretjük ezt a ruhadarabot, ha pár éven belül kidobhatjuk, mert kikopott, vagy épp kiszakadt. Most elhoztunk nektek néhány tippet a farmer tisztításával és gondoskodásával kapcsolatban.

Kézi mosás

A kézzel történő mosás a legjobb módszer, ha farmer tisztításról van szó.

Engedj a fürdőkádba 5 liter hideg vizet, keverj el benne öt-hat evőkanál sót. Tedd a farmert a kádba, majd alaposan nyomkodd bele a vízbe, hogy átázzon. Hagyd benne legalább egy órán át, ezt követően tiszta, hideg vízben öblítsd át, majd csavard ki belőle a fölösleges vizet, és hagyd megszáradni. A sós, hideg víz tisztítja az anyagot, sőt arról is gondoskodik, hogy hosszabb ideig megőrizze a színét.

Mosógépi mosás.

Nem mindig van idő arra, hogy kézzel mossuk ki a farmerünket, így marad a mosógép, ahol kifordítva, és kifordított zsebekkel lehet csak mosni.

Válassz kényes mosási módot: a vízhőmérséklet 40 ° C legyen, centrifugálás pedig 600-as fordulatszámon menjen. A magas hőmérsékletű vízben összemegy és kifakul a nadrágod, ezért nemcélszerű azt használni. Ha mosógépeden van farmer program, azon mosd őket.

Szárítás.

Fontos, hogy a farmer megfelelően száradjon.

A farmer anyag nem kedveli az erős fényt és a magas hőmérsékletet. Felejtsd el az elektromos szárítást. Hagyd a terméket megszáradni természetes módon, távol a napfénytől.

Még néhány tipp, hogy megtartsd kedvenc farmered színét.

Minél rövidebb a mosási idő, annál tartósabb lesz a szín. Ha van esetleg folt rajta, amit szeretnél kiszedni, a fent leírtak alapján próbáld eltávolítani a szennyeződést.

Mosószer kiválasztásánál mindenképpen vedd figyelembe, hogy sötét színű ruhákhoz passzoljon.

Ha a farmerben vannak bőrrészek, gyengéden töröld le őket glicerinnel, ez lehetővé teszi, hogy megőrizze megjelenését.

A helyesen szárított farmer nem igényel vasalást. De ha még így is összegyűrődik, tiszta vízzel fújd be, majd finoman simítsd ki a szövetet egy vasalóval.

A farmert helyesen úgy kellene tárolni, ahogy a jobb oldali képen látod, azaz feltekerve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments