HomeCelebrityRihanna új ruhája meglepően keveset takart az énekesnőből.

Rihanna új ruhája meglepően keveset takart az énekesnőből.

Robyn Rihanna Fenty, vagy egyszerűen csak Rihanna, kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, előadó, dalszövegíró, executive producer, modell, divattervező, színésznő, üzletasszony. Napjaink egyik legnépszerűbb, legsikeresebb és legnagyobb hatású zenei előadója. Az Amerikai Piackutató Intézet, az NPD egy 2016-os felmérése szerint a világ legpiacképesebb és legnagyobb reklámértékkel bíró sztárja. Eddigi karrierje során 8 albumot adott ki, és számtalan világszerte ismert és közkedvelt sláger fűződik a nevéhez.

Fiatal kora ellenére, a karrierje kezdete óta eddig több mint 200 millió hanglemezt adott már el, ezzel minden idők egyik legjobb lemez- és daleladási mutatóival rendelkező zenei előadója. Elismerései között több Guinness-rekord és életműdíj is szerepel.

Nemrég részt vett az Ocean’s 8 premierjén Londonban. A szokásához híven feltűnő ruhát vett fel. Olyan mint valami karácsonyi csomagolópapír. Hát sokat nem takart belőle. Legalábbis a keblei kis híján kibuggyantak belőle.

Emlékezetes az biztos.

A hírességek már csak ilyenek.

Nagyon szép arca van ennek a nőnek!

Hupsz

Azért meg kell hagyni csinos!

Mit gondoltok? Jól állt neki? Túlzás? A celebek életében nehéz megmondani mi az ami belefér és mi az ami már kicsit polgárpukkasztó!

Most Popular

Recent Comments