HomePeopleNem könnyű nőnek lenni nyáron! Íme a legnagyobb nehézségek amivel szembe kell...

Nem könnyű nőnek lenni nyáron! Íme a legnagyobb nehézségek amivel szembe kell néznie egy nőnek nyáron

A nyári szezon a nők legfrusztráltabb időszakai közé tartozik, amikor perceken belül fel tudják magukat idegesíteni. Gondoljunk csak bele mennyire zavaró lehet, mikor a szépen elkészített smink egy perc alatt leolvad az arcukról, vagy amikor egyetlen bikini sem jó rájuk, mert a méretek egyáltalán nem passzolnak az alakjukhoz, illetve amikor egy tűz forró padra leülnek rövidnadrágban vagy szoknyában. Ezek tényleg nagyon stresszes pillanatok tudnak lenni. Ezeken kívül persze számtalan más zavaró dolog van, amivel találkoznak a kánikula alkalmával. Mai cikkünk pontosan erről fog szólni. Bemutatjuk nektek, azokat a helyzeteket és nehézségeket, amikkel a női nemnek meg kell küzdenie a nyári szezon alatt.

1, Gyakorlatilag minden egyes nyári szezon alkalmával előfordul, hogy a lányok azt hiszik, a tavalyi farmersortjuk még mindig jó rájuk. Attól, mert az adott ruhadarab felmegy rájuk, még nem biztos, hogy kellemes lesz benne mozogni, vagy sétálni.

2, A legtöbb nő csak megtippelni tudja, hogy mely napra fog esni a menzesze. Természetesen tuti biztos, hogy arra a napra, mikor épp lemennének a barátaival a tengerpartra. Ez tipikus Murphy törvény.

3, A magassarkú cipő nagyon szép lábbeli, ám nem minden esetben praktikus, például az erdőben, vagy a földes úton való sétálás egyáltalán nem jó abban a cipőben. Vagy valamibe belelépsz, vagy rosszul lépsz és megrándul a lábad, vagy a sarka akad bele valamibe. Valljuk be ezek nagyon bosszantóak tudnak lenni.

4, A világon kétféle nő létezik, aki falatnyi ruhákban akarja felhívni magára figyelmet és, aki állandó jelleggel csak a kényelmet keresi. Szerintetek melyik a jobb?

5, A legtöbb nő abban a hitben van, hogy egy szeles napon praktikus lesz a fellibbenő szoknya, mert abban utánozhatják Marilyn Monroe-t. Nos az igazság az, hogy a szeles időjárás csak kicseszni tud az emberrel, ugyanis belefújja a hajukat a szemükbe, fellibbenti a ruhájukat és egyéb kellemetlenségeket okoz nekik.

6, Valószínű ez majdnem minden nőt érint a nyári szezonban. Ugyebár mindenki sima lábakkal szeretne közlekedni az utcán, ám hiába van spéci borotvájuk, ha 15 perccel később már kibújik az első szőrszáluk. Nincs is annál idegesítőbb, mint mikor az egyik percben még selymes tapintású a lábuk, de percekkel később meg olyan, mint a dörzspapír.

7, Bizonyára te is jártál már úgy, hogy könyvolvasással akartad elütni az időt utazás közben, Nos ez azért nem jó ötlet, mert a nagy melegben akarva akaratlanul is elkezdünk izzadni. Ha pedig a testrészünk olyan pózban van, melyben a bőr nem kap levegőt, akkor olyan balesetek is előfordulhatnak, amilyet a képen látunk.

8, A melegben az erek sokkal jobban kitágulnak, így nem célszerű gyűrűt felvenni, különben soha nem fogod tudni levenni. Ebbe a hibába majdnem minden egyes nő belesétál.

9, A másik hiba, amit el tudnak követni, hogy nagyon erős, virág illatú parfümmel fújják be magukat. A méhek és egyéb bogarak alapjáraton is érzékenyek a szagokra, ha pedig úgy lefújják magukat, mintha virágos mezők lennének, akkor soha nem fogják tudni levakarni őket magukról.

10, Köztudott, hogy a nők egy tapodtat sem tesznek smink nélkül. Ezzel csak az a probléma, hogy a nyári kánikulában a smink egyetlen perc alatt képes leolvadni az arcukról, és így úgy fognak kinézni, mintha leöntötték volna őket 3 liter vízzel. Nyáron célszerű elkerülni az efféle makeupok használatát.

11, Nyáron minden nő lenge és rövid ruhában szeret lenni, ami nem tapad a testükhöz. Nos ezzel csak annyi a probléma, hogy ha olyan padra ülnek le a parkba sétálás alkalmával, amit már több órája süt a nap, akkor kellemetlen meglepetésben lehet részük.

12, A legtöbben nem gondolnak bele, hogy milyen ruhákat is vesznek a nagy kánikulában. Lehet, hogy az aktuális divattrendnek megfelelő ruhák nagyon szépek, de nem praktikusak. Gondolj csak bele, hogy egy overált teljes mértékben le kell venned, ha el akarsz menni pisilni.

13, A legnagyobb probléma, hogy a kiválasztott bikinik soha nem akarnak passzolni. Az egyel kisebb méret túl kicsi, a következő méret meg túl nagy. Ez szokta talán a legjobban kiakasztani a nőket.

Ismerősek nektek ezek a problémák?

Most Popular

Recent Comments