HomePeopleNéhány nap múlva indul az egész világot megmozgató sportesemény!

Néhány nap múlva indul az egész világot megmozgató sportesemény!

2018. június 14.-én startol a Foci VB, ahol a Föld legjobb csapatai mérkőznek meg egymással, hogy elnyerjék a Világbajnoki címet. Mivel 4 évente rendezik meg ezt a hatalmas eseményt, ezért szinte az összes ország tűkön ül, hogy kiderüljön saját csapatuk lesz-e olyan erős, hogy elnyerjék a kupát. Ám nem csak az országok, hanem az összes ember, aki él-hal a futballért, sőt még az is, aki nem, várja az első meccset. Ilyenkor mindenki összegyűlik csapatostul olyan helyen, ahol kivetítőn nézhetik a mérkőzéseket és minden egyes gólnál, örömtáncot lejthetnek a boldogságtól.

Ez a nagyszabású rendezvény, annyira összehozza az embereket, mintha kicserélték volna őket, nem számít sem a kor, sem az, hogy mennyi pénzed van, sem a bőrszín, sem az, hogy nő, vagy férfi vagy! Csak egy dolog lebeg az emberek szeme előtt, hogy kedvenc csapata, megnyerje a Világ legjobb focicsapata címet!

Mivel megvan a hivatalos menetrend, ami leírja, hol, mikor, hány órakor, és kik mérkőznek meg, ezért nagyon könnyen nyomon lehet követni az egész rendezvényt.

Ha Te is szeretnél lépést tartani a Foci VB-vel, az alábbi menetrendet a Klebis.hu webáruház oldalán néhány kattintás segítségével, egyszerűen beszerezheted!

Klebis.hu webáruház

Most Popular

Recent Comments