HomeCelebrityMutatjuk, mivel foglalkozik napjainkban a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro

Mutatjuk, mivel foglalkozik napjainkban a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro

Natalia Oreiro-t a Vad angyal című telenovellából ismerte és szerette meg a ország.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, röviden Natalia Oreiro néven született Montevideoban, 1977. május 19-én. Uruguayi énekesnő és színésznő. Színészi tanulmányait nyolcéves korában kezdte, így élete forgatásokból, utazásokból, stúdiófelvételekből és promóciókból állt.

Tizenkét éves korától színészkedett, mint gyermekszínész, a karrierje a reklámfilmek világában kezdődött el. Tizenkét és tizenhat éves kora között már harminc reklámfilmben szerepelt, többek között a Coca, Pepsi és Johnson & Johnson reklámjaiban láthattuk.

Tizenhét évesen átköltözött Argentínába és egy kis szerepet kapott a „Meghódíthatatlan szív” című szappanoperában. Játszott a „Modellek 90-60-90” című sorozatban, egy év múlva pedig közismert lett Valeria szerepében a „Híresek és Gazdagok” című szappanoperában.

1998-ban elkészítette első világméretű lemezét „Natalia Oreiro” címmel. Dalait azóta már az egész világon hallgatják. Magyarországon megjelent lemeze is platinalemez lett. Ezt követően Natalia Oreiro koncert-turnéra indult, 2000 januárjában pedig megkapta az „Év ünnepelt személyisége” díjat.

A világ azonban a Vad angyal című telenovellában nyújtott alakításával ismerte és kedvelte meg, sőt, kedveli mind a mai napig is. Azóta rengeteg sorozatban játszott már és még napjainkban is különböző szerepeket ajánlanak neki.

Ezúttal egy tévésorozat készül a leghíresebb argentin nő, Eva Perón életéről. A Tomás Eloy Martínez regénye alapján készülő sorozat főszereplője pedig az Uruguayban született színésznő, Natalia Oreiro lesz.

A Disney-produkcióban Darío Grandinetti játssza majd Juan Domingo Perónt, Argentína egykori ikonikus elnökét, ráadásul, a producerek között Salma Hayek neve is feltűnik.

Most Popular

Recent Comments