HomeCelebrityKi emlékszik még VV Veronikára? Így néz ki most!

Ki emlékszik még VV Veronikára? Így néz ki most!

Mészáros Veronika 1991. július 18-án látta meg a napvilágot Budapesten. Korai karrierjét felszolgálóként kezdte. Veronikát édesapja többször is bántalmazta,,így többek között ezért is menekült a villába,hogy addig se kelljen több időt tölteni apjával.

Miután egy párbaj során kiesett VV Csaba ellen, összeköltözött villabeli szerelmével, Pittman Cristofel-el, ám a fiú többször bántalmazta a lányt,s ezzel tönkrement kapcsolatuk.Verinika úgy nyilatkozott,hogy „ „Szeretném a hátam mögött tudni az elmúlt hónapokat, elfelejteni, és új életet kezdeni. Férfi nincs az életemben, és egyelőre nem is hiányzik belőle, szeretnék most csak magamra koncentrálni” „ Összesen 93 napot töltött a villában. A kiesés után Vera folytatta tanulmányait, 2013-ban végzett a smink és fodrász tanfolyammal. Már kiskorában sem volt megelégedve adottságaival,így amint betöltötte a korhatárt,több szépség beavatkozáson esett túl. Megműttette mellét, száját és orrát is. Testét több motívum,tetoválás is díszíti. Szeret enni, kedvenc ételei közé sorolja a húsokat,de szívesen biciklizik,és próbál ki extrém sportokat. Szeret hétvégénként összeülni a barátnőivel filmet nézni.

Azóta a lány hihetetlen átalakuláson ment keresztül. Íme a „vadonatúj” VV Veronika. Amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre.

A celeb úgy tűnik, hogy jól érzi magát az új bőrében. Ez a fontos! Nemde?

Szinte rá sem lehet ismerni! Igaz? Mit gondoltok? Mi a véleményetek? Írjátok meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments