HomeInterestingElképesztő árak a Balaton Sound-on!

Elképesztő árak a Balaton Sound-on!

A fesztivál területén mindenért a karszalagba épített chippel lehet fizetni, amelyet vagy automatán keresztül, vagy a Balaton Sound hivatalos alkalmazásával lehet feltölteni forintokkal. Van is mire költeni bőven.

Egy sajtos tejfölös lángos ára horror! 1600 Forint! Ez egy család esetén már 8 ezer Forint felett is lehet. Hihetetlen.

A sör ára tavaly óta nem változott. A volton 520 forintot kértek egy korsó sörért, itt idén is 790 forintért adják a nem egészen fél liter Heinekent. A fröccs és a rövid sem lett lényegesen drágább 2017 után, fröccsözni átlagosan 1500 forintért lehet, a 4 centes rövidekért 1250 forintot kérnek el, az üdítők 500 forintos áron mennek, beleértve az ízesített vizeket is, az energiaital pedig 760 forintba kerül. Egy félliteres kóla 490 forint, egy Aperol Spritz meg 1970, bár a Red Bull Bárban valamiért akciósan, 1870 forintért adják, és hát ne felejtsük: a milliárdosok sem azért olyan gazdagok, mert felelőtlenül költekeznek, hanem mert képesek minden helyzetből kihozni a legjobb ár-érték arányú megoldásokat! És csak egy tucat jóárasított Aperol Spritz, és máris ingyen jutottunk egy gyroshoz.

Kaat ? (@kaatleys) által megosztott bejegyzés,

Napijeggyel, 5 sörrel, 3 felessel és 3 pizzaszelettel ki lehet jönni körülbelül 25 forintból is. Ehhez jön még az utazás és a szállás költsége. A környéken akár egy kisebb szobát is lehetett találni a maradék pénzből. Így még ha létminimumon is, de el lehet lenni 47 ezer forintból naponta a Balaton Soundon. Azért valljuk be ez eléggé durva…

@saiasub által megosztott bejegyzés,

Shana Van de Vyver (@shanavdv19) által megosztott bejegyzés,

Mit gondoltok? Durva ugye? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments