HomeCelebrityÍme a világ 9 legelkényeztetettebb gyereke, aki bármit megkaphat

Íme a világ 9 legelkényeztetettebb gyereke, aki bármit megkaphat

Nagyon megoszlik az emberek véleménye azon, hogy el kell-e kényeztetni egy gyereket és ha igen, mennyire. Vannak, akik szerint az elkényeztetésnek nincsenek túl jó hatásai felnőttkorban, mások szerint ez nem így van és mindent megadnak a gyermeküknek, amit az csak kér.
Az alábbiakban a világ 9 legelkényeztetettebb gyerekét mutatjuk be.

1. Blue Ivy Carter

Jay-Z és Beyonce lányáról van szó. Az apuka már a kislány megszületése előtt nyíltan kijelentette, hogy az ő lánya lesz a világ legelkényeztetettebb gyereke. A megszületése után pár nappal a kislánynak már kb. 400 millió forintnyi értékben voltak ajándékai. Ivy a második születésnapjára Jay-Z-től egy 20 millió forint értékű arab telivért kapott… annak ellenére, hogy ennyi idősen a kislány még nem tudott lovagolni.

2. Julia Stakhiva

Julia szülei a lány elkényeztetését kilenc éves korában kezdték, amikor is egy nagyon drága Louis Vuitton táskát vettek neki, ami köztudottan több millió forint is lehet.

3. Surie Cruise

Tom Cruise és Katie Holmes lánya. Amikor a kislány 6 éves volt, az apja elintézte neki, hogy eltölthessen egy éjszakát a Disneylandben található Hamupipőke kastélyban, amire eddig még nem sok gyereknek volt lehetősége. Nem rég az a hír is felröppent, hogy Surie ruhatárának a teljes értéke megközelíti a 750 millió forintnyi összeget.

4. Chase McKenna

A jelenleg 14 éves kislány képes meggyőzni a szüleit, Alan-t és Kelly-t, hogy megvegyenek neki mindent, amit a lány csak szeretne. A lány azzal a pónival, aminek éves fenntartása eléri az egymillió forintot és a méregdrága ruháival a szülők pénztárcáját szinte teljesen kifosztotta. Emiatt volt, hogy ételre is alig telt a családnak, valamint rendkívül nagy adósságot halmoztak fel, hiszen mindent hitelből fedeztek.

5. Barron Trump

A 11 éves fiúnak egy teljes emelete van a New York-i Trump Tower-ben, ahol édesanyja előszeretettel kenegeti őt a legdrágább kaviár kivonatot tartalmazó kenceficékkel. Barron a videojátékok és egyéb átlagosnak mondható elfoglaltságok helyett inkább az édesapjával jár golfozni, ami köztudottan nem egy olcsó sport.

6. Sophia Ecclestone

Sophia első születésnapjára egy 18 millió forint értékű két emeletes játékházat kapott, ami pontos mása volt a család londoni, 20 milliárd forintot érő villájának.

7. György herceg

György herceget már a születésének első percétől kezdve a világ különböző cégei a legdrágább termékekkel halmoztak el. Köztük volt például egy olyan körömcsipesz, ami 18 karátos aranyból készült és további 350 darab gyémánt díszítette.

8. Zachary Furnish John

Elton John és David Furnish gyermeke, aki egy luxusapartmant kapott. Elton John még a fia megszületése előtt úgy gondolta, hogy az ő fia nem járhat egy átlagos óvodába, ezért egy 2 millió dolláros házat alakíttatott át, hogy az legyen a fia saját magánóvodája.

9. Ekaterina Rybolovleva

Egy orosz milliárdos lánya. Ekaterina édesapja New York egyik legdrágább lakosztályát vásárolta meg a lányának, hogy ne kelljen neki egy méregdrága hotelbe mennie, amikor is néha meglátogatja édesapját.

Neked mi a véleményed az elkényeztetésről? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments