HomeBeautiful22 drámai fotó, amitől megszakad az ember szíve

22 drámai fotó, amitől megszakad az ember szíve

Mindannyian tudjuk, hogy az élet nem könnyű, ezért mindig rezzenéstelen arccal, egyfolytában fel vagyunk készülve arra, hogy valami kellemetlen dolog történik. De nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy vannak még jó emberek, akik örömöt tudnak okozni másoknak.

1. Egy körömszalon nem szolgálta ki ezt a lányt, mert túl sokat mozgott. Egy pénztáros ezt látta, körömlakkot vásárolt és a szünetében ő maga festette kis a lány körmeit.

2. 3D-s nyomtatott ultrahang egy vak várandós anyának.

3. Nagyapám fotója néhány héttel ezelőtt a 95. születésnapján. Ezt mondta: “Legalább most már nem kell félnem amiatt, hogy fiatalon halok meg.”

4. Egy thaiföldi rizsfarmer földje tönkrement egy elárasztott barlang vízétől, ahol a gyerekek csapdába estek. De ő csak annyit mondott: “Nem számít. Csak azt akarom, hogy a gyerekek megmeneküljenek.”

5. A rendőrök megpróbálnak megmenteni egy fuldokló nőt, akinek az autója vízbe esett.

6. A nagyapámnak egy otthonba kellett költöznie, mert Alzheimer-e egyre rosszabbodott. Amikor meglátogatom őt a kislányommal, mindig úgy viselkedik, mintha már nem lenne öreg.

7. “Ha hajléktalan vagy, vagy segítségre van szükséged, vegyél el annyit, amennyi csak kell.”

8. Eladtam a teherautómat, hogy ki tudjam fizetni a műtétét.

9. Egy idegsokkos állapotban lévő katona.

10. A diplomás osztályom és a 92 éves osztálytársunk.

11. Ma egy fáradt kis méh landolt a kabátomon. Adtam neki egy kis lekvárt a fánkomból, amit boldogan nyalogatott, majd új erőre kapva elrepült.

12.  Ez az utolsó üzenet, amit a nagyapám hagyott a nagyanyámnak, mielőtt elhunyt. “Emlékezni fogok, amikor az élet hátralévő része véget ér, hogy a legszebb dolog, amit életemben tettem, az az, hogy szeretlek.”

13. Apák, akik részt vesznek a “csináld meg a lányod haját” workshop-on.

14. A szemétszállítók szünetet tartanak.

15. Nem mindig könnyű egyedülálló apának lenni, de néha olyan dolgokat tapasztalok meg, amelyeket más apák nem.

16. A 2 éves kislányunk kedvenc babájának elvesztett a lába. Ennek ellenére a kislányunk azt mondta neki: “Nem baj, én így szeretlek, ahogy vagy.”

17. Ez a srác, míg várta a buszt, összeszedte az összes szemetet és beledobta a kukába.

18. A vak kislányom 9. születésnapjára ilyen Braille-írásos csokit készítettünk. Ez van ráírva: “Szeretlek és boldog születésnapot!”

19. Anya azt írta, hogy újra anya lesz… egy perccel később ezt a képet küldte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments