HomePeopleÍme, a 8 legfrusztrálóbb embertípus, akikkel a tömegközlekedésen találkozhatsz!

Íme, a 8 legfrusztrálóbb embertípus, akikkel a tömegközlekedésen találkozhatsz!

Azok az emberek, akik a tömegközlekedési eszközökre vannak hagyatkozva gyakran találják magukat kínos és idegesítő szituációkban. Alapjáraton a reggeli rohanás egy stresszes időszak, amire jó pár lapáttal rá tudnak tenni olyan embertípusok, akiket cikkünkben soroltunk fel. Aki busszal, metróval vagy vonattal jár dolgozni biztos találkozott már olyan emberrel vagy helyzettel, amit nem tudott magában tartani és muszáj volt elmesélnie a munkatársainak, amint belép a munkahelyre.

Ma összeszedtük nektek a legidegesítőbb embertípusokat, akik minden egyes nap megkeserítik az életünket.

Ha hiszitek, ha nem vannak olyan emberek, akik valami isteni sugallat hallatán a metrón olyan tevékenységeket végeznek, amit valójában otthon kellene.

Nincs is annál idegesítőbb, mikor egy buszon azért állnak csak az emberek, mert néhányan azt gondolják a páros, vagy négyes ülések arra vannak, hogy a táskáikat és egyéb más csomagjaikat rajta utaztassák.

Van az a mondás, hogy lopott telefonhoz nem jár fülhallgató. Nos ugyanez vonatkozik azokra, akik maximális hangerőn hallgatják a legidegesítőbb zenéket a tömegközlekedési eszközökön.

Sajnálatos módon, akadnak olyan napok, mikor egy tömött buszra kerülnek fel az emberek. Ilyenkor csak egy kívánságuk van, hogy mielőbb leszállhassanak, mert akaratlanul is olyan személy mellett köthetnek ki, aki nem nevezhető éppen jó illatúnak.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, én nem szeretek nyilvánosság előtt telefonálni, főleg nem magán jellegű dolgokat megbeszélni. Szóval nem is értem, hogy jut az embereknek eszébe megosztani minden infót a tömegközlekedési eszközökön.

Isten mentsen meg mindenkit az edzőtermes emberektől. Ők azok, akik még a buszon sem hajlandóak abbahagyni az edzést. Nem elég, hogy fújtat, ami alapjáraton kellemetlen hang egy buszon, de még izzad is.

Nem értem, hogy az ilyen típusú emberek miért nem mennek el akkor diszpécsernek, ha késztetést éreznek magukban arra, hogy információkat osszanak meg a közlekedésről.

Sajnos mind a mai napig nem sikerült megértenem, hogy a nyugdíjas emberek, miért a reggeli csúcsidőt választják ki arra, hogy a piacra, vagy a temetőbe mászkáljanak. Ha megvárnák a reggel 8 órát, akkor kevesebb stresszes ember lenne az utcákon és a tömegközlekedési eszközökön.

Most Popular

Recent Comments