HomeKapcsolatÍme 15 kép, ami bebizonyítja, hogy a lovagiasság nem tűnt el a...

Íme 15 kép, ami bebizonyítja, hogy a lovagiasság nem tűnt el a világról.

Többen is azt gondolják, hogy a mai világban már nincsenek gyengéd és érzelmes férfiak, és, hogy a lovagiasság meg a romantika teljesen eltűnt a köztudatból. Nos, mindenkit meg fogok lepni, ugyanis ez tévedés. A férfiak abban az esetben udvariasak és kedvesek, ha a nők megérdemlik. Amennyiben olyan emberrel vannak együtt, aki állandóan csak szidja őket, és mindig a nem tetszését nyilvánítja ki, akkor ne várja, hogy rózsacsokrokkal fogják őt ellátni és drága étterembe elvinni vacsorázni. Ez egy oda-vissza kapcsolat, ha te kedves vagy vele ő is kedves veled. Mai cikkünkben olyan embereket hoztunk el, akik szó szerint a lovagiasság és a férfiasság mintapéldányai. Bárki is legyen a kedvesük, igazi mázlisták.

Ilyen egy igazi úriember.

„A nap belesütött a szemembe, ezért a férjem beletett egy papírt a gallérjába.”

„A párom ezzel ébresztett reggel: Kicsim megjött hozzánk a nyúl azt hiszem ezt látnod kell.”

„Anya úgy döntött, hogy szeretne műszempillákat magának, ezért apukám fogta és türelmesen megcsinálta neki.”

„Egyedülálló édesapa vagyok, aki fizikai munkát végez, de bármi történjen a kislányom mindig kilakkozza hétvégén a körmeimet.”

„A párommal az első randinkon elmentünk a moziba megnézni a Jurassic parkot és rajtunk kívül nem volt senki azon a vetítésen. Nagyon romantikus volt, évekkel később én magam terveztem meg az eljegyzési gyűrűjét, majd egy olyan dobozba tettem, amin a Jurassic park kapuja volt.”

„Amikor megláttam ezt a párt a kórházban, nem bírtam ki, hogy ne csináljak róluk egy képet. Még egy könnycsepp is legördült az arcomon, annyira megható pillanat volt.”

„A barátommal 18 hónapja vagyunk együtt és egy meglepi vacsorát rendezett nekem. Én vagyok a legszerencsésebb.”

Ez a férfi felajánlotta a mellette ülő nőnek, hogy fogja a gyermekét addig, míg kitölti a szükséges papírokat.

Ki ne akarna erre ébredni?

„Míg én üzleti úton voltam, a férjem ezt csinálta nekem. Fogalmam sem volt róla, hogy ennyire tehetséges.”

„A férjem sütött nekem egy szív alakú sütit. A 20 évnyi házasságunk alatt erre még nem volt példa.”

„Amikor a párommal elkezdtünk randizni még nem tudtuk, hogyan fognak alakulni a dolgok, de amikor át kellett esnem egy műtéten ő volt az, aki végig gondoskodott rólam. Azóta együtt vagyunk és imádjuk egymást.”

„A párommal olyan helyre költöztünk, ahol egyetlen boltban sem találtam meg a kedvenc nasimat, de egy nap a párom ezzel várt haza. Az egyik kisboltban fellelte és az összeset felvásárolta.”

„Korán eljöttem a pékségbe, hogy meglepjem a feleségem anyák napja alkalmából. De 6:30-kor már akkora sort állt, hogy esélyem nem volt őt meglepni.

A te párod is ilyen rendes?

Most Popular

Recent Comments