HomeCelebrityÍgy nézett ki Conchita Wurst gyerekként! Sokan már akkor sejtették, hogy mi...

Így nézett ki Conchita Wurst gyerekként! Sokan már akkor sejtették, hogy mi lesz felnőtt korában!

2014-ben Thomas Neuwirth igazi szenzációt keltett, mint Conchita Wurst, aki megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Az akkor még csak 25 esztendős előadó világszerte elismert „szakállas énekesnő” lett.

Később aktívan megvitatta világnézetét, külső megjelenésének minden rejtett kis titkát valamint, hogy melyik nemhez vonzódik valójában. Egy őszinte interjúban Thomas elismerte, hogy gyerekkora óta szereti a női ruhákat.

Ezek a képek most nyilvánosságra kerültek, amit mi össze is gyűjtöttünk nektek, hogy saját szemetekkel láthassátok, milyen kisgyerek is volt Conchita Wurst, azaz Thomas Neuwirth.

Édesanya ruháit kérte kölcsön, hogy pózolhasson benne néhány kép erejéig.

Születésnapjára női ruhákat kért ajándékba, hogy megmutathassa szüleinek milyen csinosan néz ki benne.

Számos ilyen pózolós fotót készítettek róla, ahol igazán nagy hangsúlyt fektetett a lábainak.

Iskola után többször vette fel anyukája magassarkú cipőit és abban járt-kelt a lakásban.

Egyáltalán nem érdekelte mások véleménye, Halloweenkor is sellőnek öltözött be. Nem érdekelte, hogy a többi kisfiú kigúnyolta őt.

Mindegy, hogy milyen ruha volt rajta a lényeg csak az volt, hogy női legyen. Ezekben a szoknyákban, felsőkben és magassarkú cipőkben teljesedett ki. Ekkor érezte magát igazán boldognak. Nem is csoda, hogy ezután úgy döntött, nővé változik.

Igaz sosem lett száz százalékban nő, csak viselkedésével, öltözködésével és sminkjével érte el, hogy „igazi” nő legyen. Ám nem olyan régen bejelentette, hogy mindent elért Conchita-ként, amit lehetett így ideje visszatérnie a férfi külsőhöz.

Most Popular

Recent Comments