HomeInterestingKülönleges könyvvel hódítja a világot ez a Debreceni lány! Írásától már most...

Különleges könyvvel hódítja a világot ez a Debreceni lány! Írásától már most odáig vannak a kiadók!

A mai világban a Z generáció tagjainak szinte fogalma sincs arról, hogy mit akarnak kezdeni magukkal az életben. Céltalanul tengődnek a világban és csodára várnak. Sajnos ezzel a mentalitással nem jutnak előrébb az életben.

Sok olyan fiatal nőre és férfira lenne szükség, akik nem ijednek meg a kudarctól, hanem ebből erőt merítve mennek töretlenül előre egy jobb élet reményében. Pontosan így tett egy ifjú hölgy is, Vámosi Kira, aki már egész fiatalon eldöntötte mit szeretne az élettől. Nagy segítség volt számára édesanyja, aki minden téren támogatta őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vámosi Kira (@vamosikira) által megosztott bejegyzés,

15 évesen elhatározta, hogy belekezd egy könyv írásába, amit 2 év szakadatlan munkát követően, 17 évesen sikerült befejeznie. Írására egy kiadó is felfigyelt, akik nagy lehetőséget látnak a lányban!

A 20 esztendős Kira, egyébként a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar- Kereskedelem-Marketing szakán folytatja tanulmányait.

Egy kis ízelítőt mutatunk nem mindennapi, ám annál izgalmasabb művéből, melynek címe „Ne csukd le a szemed”:

„A népszerű, fiatal Naomi elköltözik családjával régi otthonuktól egy távolabbi városba, addigi életüket feladva, a tökéletes jövő reményében. Az új iskolában rendszeresen bántják, lenézik, az új házban töltött minden perc számára rémálom, a kiutat nem találja, depresszió kínozza.

Megismer egy fiút, aki szereti anélkül, hogy harcolnia kellene érte. Szenvedélyes éjszakák, forró sze*uális kalandok, megcsalás, kósza csókok, túlfűtött vágyak.

Az új környék elhagyatott, mintha mindenki halott lenne, csak a temető gondnok tűnik fel néha… Valóban? Vagy csupán csak a képzelet szüleménye?
Szokatlan dolgok történnek a házban, elsuhanó árnyak, furcsa zajok, ajtócsapódás, merész álmok, könyörtelen megpróbáltatások. Véres lábnyomok, sötét erdő, elhagyatott sírkövek, ismeretlen hívások éjjelente. Naomi nyomozásba kezd.

Senki nem hisz neki, nyugtatókkal próbálják csillapítani elméjét. A helyzet egyre rosszabb lesz, kórházba kerül, de tudja, vissza kell mennie a házba, hogy megmentse családját.

Kérdés az, hogy túléli-e a házban töltött időt ép ésszel, vagy beleőrül és elveszít mindent.”

Könyvét november 8-án fogják bemutatni délután 17 órától a Méliusz Juhász Péter Könyvtárban, Debrecenben!!

Most Popular

Recent Comments