HomeInteresting15 dolog, amire a legtöbb férfi gondol, de soha nem mond el...

15 dolog, amire a legtöbb férfi gondol, de soha nem mond el egy nőnek!

Azt mondják, hogy a nőket nem lehet megérteni. De vajon mi a helyzet a srácokkal? Valójában a férfiak olyan egyszerűek, mint a pont. Ha valamit kimondanak azt úgy is gondolják. Nincs mögötte turpisság, amit meg kellene fejteni. Nyilván van néhány olyan gondolat, amit nem szívesen mondanának el a nőknek, mindezt azért mert nem akarnak felesleges veszekedést generálni.

Ma összeszedtünk 15 mondatot, amit az úriemberek titkon gondolnak, de soha nem fogják elmondani a párjuknak. Kedves hölgyek, ezek a tippek nektek szólnak!

1, Az utolsó szó.

Sosem fogja beismerni, hogy neked van igazad, ezért inkább nem mondanak semmit. Viszont, ha neki van igaza, azt elvárja, hogy bocsánatot kérj tőle.

2, Pufinak tűnsz ebben a ruhában.

Ez egy olyan dolog, amit nem szívesen akarnál hallani, ezért a partnered valószínűleg soha nem fogja ezt mondani neked. Ne feledd, hogy a párod akkor is szeret, ha néha előnytelen ruhákat veszel magadra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

? (@kokosowa86) által megosztott bejegyzés,

3, Mi ez az ajándék?

Nos, valószínűleg nem vagy nagy szakértője a férfi ajándékok kiválasztásának. Ami biztos, hogy színház vagy opera jegyeket nem akar kapni. Mindig olyan ajándékot kell választani, ami illik a személyiségéhez és érdeklődési köréhez.

4, Mit mondasz?

Ez akkor fordul meg a fejükben, amikor épp próbálnak relaxálni. Ilyenkor kikapcsolják az agyukat, semmi másra nem figyelnek csak bambulnak maguk elé, ami nagyon relaxáló tud lenni.

5, Ne beszélj annyit!

Készülj fel arra, hogy néha a férfiak ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy beragasszák a szádat ragasztószalaggal, mindezt azért, hogy egy kicsit elhallgass. Őket egyáltalán nem érdekli, hogy milyen friss pletykáid vannak.

6, Nem hallottam semmit.

Nyilván nem fogja a párod elmondani neked, ha hallotta, miket csinálsz az illemhelyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magdalena Drzyzga ? (@czuczu_la) által megosztott bejegyzés,

7, Nem vagyok rideg.

Nem szabad szemrehányást tenni a férfiaknak csak azért mert nem tudják maximálisan kifejezni és kimutatni az érzéseiket. Légy türelmes, és a tetteivel szépen apránként megmutatja, ennyire szeret téged.

8, Milyen jól néz ki.

Ha meglátja az interneten az egyik szép és fiatal sztárt, akkor magában gondolhatja azt, hogy gyönyörű és vonzó. Ez persze nem azt jelenti, hogy téged le akar cserélni, hanem csak megjegyezte az igazságot.

9, Neked meg milyen képed van?

A női pózolást a férfiak nem igazán szeretik. A képekre ráaggatott filtereket meg főleg nem, hiszen egyáltalán nem magadat mutatod, hanem egy teljesen más nő k,épét.

10, Szükségem van egy kis térre.

Nem lehetsz vele 24 órán keresztül. Adj neki egy kis szabadságot és függetlenséget, hidd el értékelni fogja. Nem számít, hogy találkozik-e a barátaival, játszik-e a konzolon, vagy mérkőzést néz. Mindenkinek szüksége van az egyedüllétre.

11, Ne szégyelld a tested.

Ha azt hiszed, hogy túl kövér vagy, és ezért elkezdesz futni, akkor ideje átgondolni ezt kinek a kedvéért csinálod. Magaddal nem vagy megelégedve, vagy azt hiszed a párodnak nem tetszel úgy, ahogy vagy? A partnerednek úgy vagy jó, ahogy vagy különben nem jött volna veled össze.

12, Mindent előre kell megtervezni?

A férfiak spontán emberek. Nekik nincs szükségük tervekre, ha valamit csinálni akarnak. Ők valószínűleg ezért nem értik, neked miért van szükséged rá.

13, Ne irányíts engem

A bizalom mindennek az alapja. Igaz, hogy nem fogja kimondani, de magában azt gondolja, hogy nem kell irányítani a dolgait, mert már felnőtt ember. Ebben az esetben felmerül a kérdés, azért próbálod befolyásolni az életét, mert nem bízol benne?

14, Siess már.

Normális, hogy jól akarsz kinézni. Néha azonban nagyon sok időt vesz igénybe, a készülődés, amit már nem bírnak a férfiak kivárni. Persze illedelmesen megvárja míg elkészülsz, ám az jobb lenne, ha időben elkezdenél készülődni és nem órákat töltenél a tükör előtt, hogy mit is vegyél fel.

15, Miért nem te teszed meg az első lépést?

Ne várj addig, amíg partnered teszi meg az első lépést. Támogasd a kezdeményezést, és mutasd meg, hogy nem vagy olyan, mint a többi nő.

Most Popular

Recent Comments