HomeVicces14 idegesítő embertípus, akivel csak az edzőteremben találkozhatsz!

14 idegesítő embertípus, akivel csak az edzőteremben találkozhatsz!

Az emberek egy jobb alak és test érdekében elmennek a konditerembe, hogy mindenféle gép és eszköz használatával sportosabbak és fittebbek legyenek. Ám sajnálatos módon mindenhol van egy-két olyan ember, aki nagyon zavarja társait különböző tevékenységeivel.

Ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük azokat az embereket, akik teljesen ellehetetlenítik a normális edzést és kondizást.

Mr. Olympia

Azt hiszi rajta kívül nincs más izmos férfi a teremben. Szereti azt gondolni, hogy az izmai miatt bomlanak utána a csajok. Állandóan nagyzol a teljesítményével. Gyakran ad tanácsot a kezdőknek.

A verejtékező.

Az egyetlen ember, aki nem használja a törülközőt, hanem hagyja hogy az izzadság beleszáradjon a pólójába. Gyakran próbálkozik a nőknél, de ezzel a külsővel nem jön be egyiknek sem.

Akinek minden tök könnyű.

Ő az, akinek minden feladat egyszerű. Mindez azért, mert a testi adottságai kiválóak így a legnehezebb feladatokat is gond nélkül megoldja. Természetesen nem tartja magába mit gondol, ezzel ellenszenvet vált ki társaiból.

A lábnapot kihagyós.

Az a srác, aki csak a felsőtestén dolgozik és teljesen elhanyagolja a lábait. Annak ellenére hogy bicepsze és tricepsze kőkemény, lábai olyanok, mint két ropi. A legnagyobb probléma, hogy nem veszi észre a problémát.

A szélmalomharcot vívó.

Ő az a lány aki elhatározza, hogy lejár edzeni, de csak a látszat kedvéért. 15 percnyi kondizás után fogja magát lelép és elmegy a közeli gyorsétterembe. Azt hiszi ezzel a módszerrel majd le tud fogyni pár kilót, pedig nem.

Aki rosszul használja a gépeket.

Ő az, aki totálisan rosszul használja a kondi teremben található gépeket, de szent meggyőződése, hogy mindent jól csinál. Lehetetlen megmagyarázni neki, hogy ezt így nem jó.

A hiú.

Ő az az egyén, aki nem tud úgy elmenni a tükör előtt, hogy ne nézzen bele. Sőt, minden gyakorlat után megnézi szépen kidolgozott testét. Órákon keresztül tudná magát nézni, és nem képes betelni a látvánnyal.

Most Popular

Recent Comments