HomeInterestingA pár vígan hancúrozott a hotelszobába, egyszer csak rettentő kínos telefont kaptak...

A pár vígan hancúrozott a hotelszobába, egyszer csak rettentő kínos telefont kaptak a recepcióról

Szállodába az ember alapvetően pihenni jár. Nyilván az, aki a párjával érkezik, szeretne kicsit a világ elől elvonulva, nyugodtan, pihenni és egy picit megédesíteni a közösen töltött időt. Ha egy pár szállodába megy, akkor az esetek nagy részében lehet arra számolni, hogy lesz ott valami kis hancúrozás. Ezzel nincs is gond, sőt! Ha egy házaspár nem bújik össze egy közös, romantikus hétvégén, akkor ott valami gond van a házassággal. A lényeg, hogy a hotelek alkalmazottai számolnak azzal, hogy az éjszakák kicsit forróbbak, de ez nem jelenti azt, hogy nem árt körültekintőnek lennünk.

Egy pár, szinte elsüllyedt a szégyentől, amikor kiderült, hogy a hancúrozásuk során közönségre leltek.

A pár egy hotelszobában „rosszalkodott” és végül kiderült, hogy az ablakokon be lehetett látni. A videót egy Rebekka McCabe nevű hölgy osztotta meg a TikTokon, melyben mesél a kínos incidensről. A felvételen az hallható, hogy a barátja egy recepcióssal beszél és próbál bocsánatot kérni.

Rebekka rákérdez, hogy valaki panaszkodott-e mire a párja rávágja, hogy „a szemközti hotelszobából szóltak, hogy jó lenne eltakarni magunkat. A recepciósok nem bánják ha, hancúrozunk, de figyelmeztettek, hogy az ablak nincs lefóliázva.”

Szerencsétlen lány, szinte elsüllyedt a szégyenében.

Szóval nem árt erre odafigyelni, ha szállodába megyünk. Meg úgy egyébként is jó, ha körültekintőek vagyunk, hiszen eléggé megtörheti a légyott hangulatát, ha van közönségünk. 🙂

A videó egy nap alatt félmilliónál is több megtekintést hozott.

@rebekkamccabe

Word to the wise, a very popular hotel in glasgow DOES NOT have tinted windows xxx

♬ original sound – Rebekka Mccabe

Mit gondoltok? Titeket már kaptak rajta „légyott” közben? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments