HomeCelebrityÍgy néznek ki ma, 14 évvel később a "Charlie megharapta az ujjam"...

Így néznek ki ma, 14 évvel később a „Charlie megharapta az ujjam” videó gyerekei

Hihetetlen, hogy mit nem képes felkapni az internet. Emlékeztek, hogy mik voltak a legnézettebb videók tíz évvel ezelőtt? Nincs ember, aki ne látta volna az „Evolution of dance”-t. Amikor egy pasi össze-vissza táncolgat egy színpadon. Az emberek teljesen odáig voltak érte. Meg aztán itt a mai cikkünk témája is. Két kisfiú látható rajta és a kisebbik megharapja a bátyja ujját. „Charlie megharapta az ujjam!”.

https://youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Ez egy 2007-es videó, ami hihetetlen népszerűségre tett szert. Tavaly decemberében elérte a 878 millió megtekintést az 56 másodperces kis snitt. A videón látható két kissrác Harry Davies-Carr (hároméves) és Charlie Davies-Carr (egyéves). Az Egyesült Királyságban élnek.

Az apjuk Howard elmesélte, hogy nem volt különösebb szándéka ezzel a videóval. Egyszerű kis családi felvétel, melyet csak hetekkel később nézett vissza a számítógépén. Viccesnek találta és ezért feltöltötte a YouTube-ra, hogy a gyerekek nagyapja is láthassa, aki az Egyesült Államokban élt. Azért a YouTube-ra töltötte, mert túl nagy volt a file egy emailhez. Miután feltöltötte, akkor vette észre, hogy nem privátra állította. Le akarta törölni a videós portálról, de addigra már elkezdett pörögni a nézettsége. Az emberek oda-vissza osztogatták egymásnak.

2008. február elejéig 2,6 millió megtekintésnél járt, majd egy hónappal később ez megnégyszereződött. 2008 decemberében ez volt a legnézettebb videó a YouTube-on. 2009. októberében átvette a vezetést az Evolution of Dance-től.

A nagy sikerre való tekintettel, édesapjuk további videókat töltött fel a gyerekekről. Akkora népszerűségre tettek szert a gyerekek, hogy sokan autogrammot kértek tőlük.

A család 2011-ben 40 millió forintnyi összeget kaszált a reklámbevételekből. Az ebből származó profitnak hála tudtak venni egy új házat maguknak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments