HomeInterestingAz öngyilkos egy babakocsira esett. Az egyházfő elutasította a két éves kisgyermek...

Az öngyilkos egy babakocsira esett. Az egyházfő elutasította a két éves kisgyermek temetését

Mindegyikünk számára az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, ha valamelyik szerettünket elveszítjük. Egy nagyapa, nagymama halála mindig nagyon szomorú, de valljuk be, hogy annál nincs szörnyűbb, ha egy szülőnek a gyermekét kell eltemetnie.

A mostani történet egy ukrán településen történt. A nyolcadik emeletről ugrott le egy 39 éves férfi végső elkeseredésében, hogy végezzen magával. Ez már önmagában is szörnyű azonban az, már a megtestesült horror, hogy egy rázuhant egy 21 hónapos csecsemő babakocsijára. A tette nem csak a saját, hanem a kisbaba halálához is vezetett.

A szomszédok állítása szerint a balesetkor a gyermek édesanyja épp a szüleitől búcsúszott, az apuka pedig pár méterrel arrébb állt az utcán a babakocsival. Egy ilyen dologra senki nem számítana. Ők sem gondolták volna, hogy pár másodpercen belül az életük tragédiába torkollik.

Amint a megkeseredett férfi ráesett a babakocsira, a környéket hatalmas sikoly rázta meg. Az édesanya sikolya volt. Hirtelen megjelentek a szomszédok, akik érezték, hogy valami rettenetes dolog történt.

Az édesanyát, Annát, mindenki ismerte. Egy árvaházban dolgozott tanítóként. A szomszédok így nyilatkoztak. „Mindannyian hangosan imádkoztunk, ez volt az egyetlen dolog, amit akkor tehettünk”.

Azonnal mentőt hívtak de már nem sikerült megmenteniük a gyermeket. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a pici a mentőautóban meghalt.

A 39 éves férfi öngyilkosságának oka egyelőre nem ismert. Annyi derült ki, hogy egy emelettel a házaspár felett élt. Vélhetőleg ittas volt.

A szülők illő temetést szerettek volna a gyermek számára méghozzá a legközelebbi templomban, amely a moszkvai patriarchátusé. Pap azonban elutasította, mondván, hogy a gyereket a kijevi patriarchátushoz tartozó templomban keresztelték meg. Az egyházfő szerint a csecsemő „eretnek” és a temetése istenkáromlás lenne.

Hogy viselkedhetett így a pap, amikor a szülők amúgy is borzasztóan szenvedtek?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Egyes képek csak illusztrációk.

Most Popular

Recent Comments