HomeInterestingEgyetlen nap választotta el a 19 éves fiút, hogy megházasodjon - Egy...

Egyetlen nap választotta el a 19 éves fiút, hogy megházasodjon – Egy szörnyű tragédia miatt erre már soha nem kerülhet sor

Az élet néha annyira kegyetlen és igazságtalan. Olyan személyeket szólít magához, akikre még nagyon sok minden várt volna. A családtagok, barátok, rokonok ilyenkor teljesen össze tudnak törni a gyász miatt, és nehezen tudják feldolgozni, hogy egyik nap még beszélhettek az illetővel, másik nap már nem.

Hasonló dolog történt egy 19 éves fiatal sráccal, Philippel is. Sajnos az élet idő előtt elragadta őt családjától és leendő feleségétől. Valószínűleg senki sem gondolta, hogy ilyen hamar búcsút kell venni a fiútól, ahelyett, hogy vele együtt ünnepelnének az esküvője napján.

Egy tragikus baleset következtében a 19 éves fiatal egy nappal esküvője előtt hunyt el. A fiú, szerelmével és egy pici gyerekkel utazott együtt a kujáviai-pomerániai vajdaságban, Dolny Młyn faluban mikor a baleset megtörtént. Philip egy Volvo személygépkocsival, míg a másik sofőr egy Daf teherautóval közlekedett.

A teherautó 52 éves sofőrje elrántotta a kormányt és a jobb oldalával a fához ütközött. A rakománya viszont a személygépkocsira esett és áttörte a szélvédőt, végzetes sérülést okozva Philipnek.

A 19 éves fiú azonnal életét vesztette a helyszínen, de kedvesének és a hátul utazó gyereknek nem esett baja. A rendőrség a helyszínre érkezés után szemrevételezte a baleset körülményeit, biztosította a nyomokat, illetve felvette a szemtanúk vallomását. A továbbiakban az ügyészség is kivizsgálja az ügyet.

Philipnek egy nappal később lett volna az esküvője szerelmével, de ezt tönkretette a halála. Még az egész élet előtte állt, és most lépett volna csak igazán a felnőttkorba. Halála több ezer embert érintett és rendített meg. A barátai különleges búcsút terveztek számára, ami méltó hozzá.

Julianna Warjan, Philip szerelme

Philip szerelme közzétett egy bejegyzést a közösségi médiában. Azt akarta, hogy utolsó útja a motorkerékpárok iránti szenvedélyével és szeretetével társuljon. A lány ezután megkért mindenkit, hogy segítsen neki elbúcsúzni barátjától, úgy, ahogy megérdemli.

„Kérem összes motorost, hogy jöjjenek el Philip temetésére a Łabiszyn templomba.”

Nincs is ennél szomorúbb dolog a világon!

Most Popular

Recent Comments