HomeWorldForgalommal szemben hajtó nőt és fiát videózta perceken át egy házaspár az M5-ös...

Forgalommal szemben hajtó nőt és fiát videózta perceken át egy házaspár az M5-ös autópályán.

Valamilyen oknál fogva ma már egyre több ember hajt fel rosszul az autópályára ezzel pedig életveszélyes helyzetet generálnak az óvatlan sofőrök. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire oda kell figyelni mind magunkra, mind embertársainkra az utakon, hogy senkiben se okozzunk életveszélyes sérüléseket. Minden sofőrnek oda kellene figyelnie a táblákra és nyomon kellene követnie, hogy merre is szándékozik menni. Ha valaki azt tapasztalja, hogy rossz felhajtón tért az autópályára, akkor azonnal meg kellene állnia a leállósávon, hogy segítséget kérjen.

A minap egy újabb vérfagyasztó videó került fel az internetre, amin az látható, hogy egy férfi és egy nő több, mint 7 percen át videózza, ahogy egy autós az autópályán forgalommal szemben vezet. A házaspár az esti órákban egyszer csak azon kapta magát, hogy valami nem stimmel a pályának a szemközti oldalán. Ekkor kapta elő a nő a telefonját és kezdte videózni a másik autót. Kíváncsiságképp elkezdték számolni, hogy mégis hány autó mellett halad el a veszélyes küldetés közben. Kiderült, hogy összesen 13 autó mellett száguldott el az illető, akiről végül kiderült, hogy nő. Sajnos az eset tragédiába torkollt. Igaz a felvételen már nem látszik, de néhány percre rá a nő frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő román rendszámú autóval.

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy a 27 éves nő nem egyedül utazott a kocsiban, ugyanis vele volt 10 éves kisfia is, akik szörnyet haltak a balesetben. A szabályosan közlekedő autóban is ketten ültek, a sofőr és egy idősebb asszony, akik szintén meghaltak.

A videó készítői beszámoltak arról, hogy a nő nyomába eredtek és megpróbálták villogva, dudálva, integetve jelezni neki, hogy rossz helyen közlekedik, de mind hiába. A nő észre sem vette őket. A felvételt átadták a hatóságoknak, hogy tovább segítsék a munkájukat a nyomozásban.

A baleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

“A nyomozás jelenlegi szakaszában bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni.” – tette hozzá a szóvivő.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments