HomeCelebrityFény derült, miből is keresi kenyerét valójában Kiszel Tünde!

Fény derült, miből is keresi kenyerét valójában Kiszel Tünde!

Kiszel Tünde még fiatal korában, modellként tevékenykedett, később több hazai és külföldi hírességgel is csinált interjút más és más újságokba. Még a 90-es években TV-s munkái voltak, például: kibeszélős, gyerekeknek való és kulturális jellegű is. Minden évben ad ki újabbnál-újabb naptárakat. Saját műsora egy ideje nincs, szóval felmerül a kérdés, vajon miből tarthatja fenn magát?! A közel 60 éves Tünde a FEM3 Cafénak adott interjújában elmondta, mivel foglalkozik mostanában.

„Többször meghívnak TV-showba, mint sztárvendég, és a háziasszonynak szervezett rendezvényekre is meginvitálnak. Egyszer voltam, egy szépségszalon megnyitóján, megkértek, hogy én vágjam el a szalagot” – mondta Tünde, mire Csonka András műsorvezető rákérdezett, hogy: „Ebből tényleg meg lehet élni?”

„Meg fogsz lepődni, de igen! Sok rendezvényre szoktak hívni, például szülinapi vagy névnapi eseményekre, mint meglepetésvendég. Már dolgozunk az új falinaptáramon, ami idén, 17. alkalommal jelenik meg. Már rengeteg féle-fajta naptárat készítettünk, volt 3D-s, fekete-fehér, bőrruhás és kutyákkal készült is.

„Budai Tibor, október elején csinálta rólam a képeket. A munkát segített még két stylist,  sminkes és fodrász is, nehogy csalódást okozzak a rajongóimnak. Donatella lányom már tavaly óta nem vesz részt a fotózásokon. De olyan népszerűek ezek a naptárak, hogy sok embernek egész gyűjteménye van már belőle.”

Akadnak olyan rajongóim, akik minden egyes évben megvásárolják a naptáramat és izgatottan várják, milyen meglepetést rejtek a következő sorozatra.

Most Popular

Recent Comments