HometipEzt a 6 haszontalan dolgot viszik magukkal a nők a nyaralásra, holott...

Ezt a 6 haszontalan dolgot viszik magukkal a nők a nyaralásra, holott semmi szükség rá!

A bőrönd bepakolása nagyon fontos feladat, amit nem szabad másra bízni, mert te vagy az, aki tudod mit akarsz magaddal vinni. Amikor elkezdjük bepakolni a holmijainkat, hirtelen azt vesszük észre, hogy semmi sem fér bele a bőröndünkbe, és ez azért van, mert felesleges dolgokat is bepakoltunk, amire valószínű egyáltalán nem lesz szükség a nyaralás során. Összegyűjtöttünk pár dolgot, amit minden nyaralás előtt elkövetnek a nők. Ők azt hiszik, ezekre a dolgokra szükségük lesz, de csak a nyaraláson fog kiderülni, hogy egyáltalán nem.

Magassarkú cipő.

Nem célszerű a nyaralásra magassarkú cipőt vinni, hiszen nem minden terepre alkalmas ez a cipő. Ha tengerpartra mész teljesen felesleges, hiszen még papucsba is alig lehet járni a homokban. Egy sima hagyományos tornacipőt vagy Crocsot, vigyél magaddal, legalábbis abban az esetben, ha nem üzleti útra mész.

Nem megfelelő vagy esti viselet.

A nyaraláshoz nincs szükség semmilyen koktélruhára, vagy nagyon komoly viseletre, mert annak az a lényege, hogy pihenj, és laza, könnyed ruhákat viselj a nagy melegbe. Amúgy is a testhez simuló ruhák elzárják a levegő útját, és hamar elkezdesz izzadni. Csak abban az esetben vigyél magaddal efféle holmit, ha tudod, hogy mentek olyan helyre, ahova ilyet illik felvenni.

Kozmetikai termékek.

Ha nyaralni mész, egyáltalán nincs szükséged semmilyen sminkre, hiszen a nap így is, úgy is leolvasztja rólad, akármennyire is nem akarod. Sőt, ha vízbe mész, akkor megint csak fölösleges, hiszen a víz alapból lemossa, ha nem akarsz úgy kinézni, mint Halloweenkor egy boszorka, akkor hagyd otthon az ilyen dolgokat.

Higiéniai és testápolási eszközök.

Ha logikusan gondolkodsz, akkor tudhatnád, hogy minden hotel és szálloda, ad a szobákhoz tusfürdőt és testápolót. Szóval nem kell azért nagyobb táskába pakolnod, hogy felét a tisztálkodási szerek foglalják el. Ezeket nyugodtan hagyd otthon.

Könyvek.

A könyvek csak extra terhet jelentenek utazás során, annak érdekében, ha nem akarsz megszakadni hurcolkodás közben, akkor vidd magaddal inkább az E-book olvasódat, vagy, ha nincs akkor szerezz be egy olcsóbb kategóriájút, és tölts le rá néhány regényt, amit élvezhetsz repülés közben.

Mit vigyél magaddal egy nyaralásra?

Fontos, hogy legyenek nálad gyógyszerek, mert sosem tudhatod mikor tör rád egy fejfájás, a ragtapaszt se hagyd otthon, hiszen bármikor elvághatod magad, főleg a vízben.

Higiéniai termékek, mint például betét, tampon, férfiaknak pedig borotva, hiszen a szőrnövekedés, a nyaralás alatt sem áll meg.

Vigyél magaddal egy bögrét, ami nem törik el, hozzá egy kanalat, valamint egy bicskát, hiszen, ha túrázni mentek, ezek az eszközök nagyon jól jönnek.

10 ezer mAh teljesítményű hordozható töltő a mobiltelefonoknak, mert a telefonodon bármikor tudsz segítséget kérni, de csak akkor, ha fel van töltve.

Pár ajándéktárgy, ami a hazádat jellemzi, mert ezeket bemutathatod a szállodának, vagy az ottani embereknek, akikkel együtt nyaralsz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments